دكتر خليل علي‌محمدزاده معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران با ابراز خرسندي از حضور در جمع اعضاي هيات علمي و اساتيد و پزشكان بيمارستان بوعلي و با تقدير از فعاليت‌هاي تاثيرگذار دكتر سيدعباس صفوي نائيني معاون سابق آموزشي دانشگاه در پيشبرد اهداف، بهبود و اصلاح فرآيندهاي آموزشي، سياست‌هاي اجرائي و برنامه‌هاي دانشگاه را در آستانه شروع سال تحصيلي جديد تشريح نمود.
      در دیدار معاون آموزشی واحد پزشکی تهران با پزشکان عضو هیات علمی بیمارستان بوعلی مطرح شد :
دکتر علي محمدزاده : بیمارستانهای دانشگاهی ، برای ارتقاء سطح آموزش پزشکی کشور مسئولیت پذیرفته اند .

دكتر علي‌محمدزاده با بيان اينكه وظايف اعضاي هيأت علمي دانشگاه در حوزه آموزش و پژوهش، خطير و بلندپايه است، اظهار داشت:
خطير بودن مسئوليت حوزه آموزش علاوه بر تربيت دانشجويان به عنوان يادگيرندگان، به چگونگي تعامل و ارتباط تنگاتنگ اين حوزه با نخبگان و اساتيد دانشگاه و نیز مسئولیت های اجتماعی حوزه سلامت برمي‌گردد.
دكتر علي‌محمدزاده تعامل مطلوب با عناصر دانشگاهی و ارکان استواری جامعه را يادآور شد و گفت: ارتباط حوزه آموزش و شوراهاي مربوط به آن، بهترين مأمن براي شنيدن درخواست‌ها و پيشنهادات منطقي استادان و دانشجويان و برنامه ریزی برای اجرای آن هاست.
معاون آموزشي واحد پزشكي تهران با تاكيد بر ضرورت ثبت نام اساتيد در سامانه امور هيات علمي در دانشگاه آزاد اسلامي گفت: قرار بر اين است كه به زودی تمام امور مربوط به هيات علمي مثل جذب، ارتقاء، تبديل وضعيت اعضاي هيأت علمي از طريق اين سامانه انجام مي‌شود و مقدمه همه اين دسترسي‌ها، دريافت كدشناسه از اين سامانه است.
وي با تبیین اثرات انضباط آموزشی و شغلی در ارتقاء جایگاه علمی و فرهنگی دانشگاه افزود: طراحي سامانه به گونه‌اي است كه تمام فرم‌ها ابتدا توسط خود اساتيد تكميل مي‌شود و سپس كنترل‌هاي لازم توسط ساير بخش‌های دانشگاه صورت مي‌گيرد.
دكتر علي‌محمدزاده در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ضرورت حضور معاونين آموزشي بيمارستان‌ها در شوراي آموزشی دانشگاه بيان داشت: ارتباط اعضاي هيات علمي با مديران ارشد دانشگاه در صورتی که تعريف شده باشد و نقش پررنگ مديران گروه‌هاي آموزشي در فرآيندهاي مربوط به ارتقاء آموزش، امور درماني و مهارت باليني دانشجويان مدنظر باشد، گام های موثری برداشته خواهد شد.
معاون آموزشي دانشگاه با تاكيد بر اينكه در تصميم‌گيري‌ها و بهبود روندهاي آموزش پزشكي، همه کادر آموزشی و درمانی بايد مشاركت فعال داشته باشند، گفت: در سايه همدلي، همراهي و مشاركت فعال استادان و دانشجويان مي‌شود براي رفع نواقص و اشكالات سيستم‌ها، تفكر برتر و روش‌هاي موثرتري را مبنا قرار داد.
شایان ذکر است که در این دیدار پزشکان و اعضای هیات علمی شاغل در بیمارستان بوعلی، پیشنهادات و نظرات خود پیرامون مسائل مختلف را با معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در میان گذاشتند.