دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران برگزار مي كند :
اولين سمپوزيوم حفظ باروري در سرطان

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران اولين سمپوزيوم حفظ باروري در سرطان در تاريخ 8 مهر ماه 1395 در بيمارستان بوعلي تابعه اين واحد دانشگاهي برگزار مي شود .
بر اساس همين گزارش : اولين سمپوزيوم حفظ باروري در سرطان با همت دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران و همكاري انجمن مديكال آنكولوژي و هماتولوژي ايران، انجمن سرطان ايران و پژوهشگاه رويان برگزار مي گردد .
گروههاي هدف اولين سمپوزيوم حفظ باروري در سرطان فوق تخصص هماتولوژي و آنكولوژي ، متخصصين راديوتراپي آنكولوژي ، متخصصين زنان و زايمان ، متخصصين اورولوژي ، متخصصين پزشكي قانوني و متخصصين داخلي مي باشند و داراي امتياز باز آموزي است
. گفتني است : علاقمندان جهت اطلاعات بيشتر به دبيرخانه سمپوزيوم واقع در ميدان امام حسين ابتداي خيابان دماوند بيمارستان بوعلي و با تلفن 36604854 تماس حاصل فرمايند .

دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران برگزار مي كند :
اولين سمپوزيوم حفظ باروري در سرطان