میثم اخلاق دوست دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و مدیر نخستین تیم بهداشت و درمان اضطراری سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور از برگزاری طرح ارزیابی سلامت جامع کودکان منطقه محروم و کم برخوردار قلعه سیمون اسلامشهر تهران خبر داد.

دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در ارتباط با هدف از اجرای این طرح گفت : این طرح با هدف ارزیابی سلامت کلی کودکان این منطقه با حضور دو پزشک، تیم بینایی سنجی جمعیت هلال احمر شهرستان شمیرانات و اعضای تیم بهداشت و درمان اضطراری سازمان جوانان در روز 17 شهریور ماه در مدرسه ای واقع در آن منطقه برگزار شد.
اخلاق دوست افزود : تعداد 24 کودک مورد معاینه کلی سلامت قرار گرفتند، از جمله این معاینات ارزیابی وضعیت رشد قد و وزن با احتساب شاخص توده بدنی و استفاده از نمودار رشد به تفکیک جنسیت، وضعیت تغذیه کودکان، بهداشت فردی، وضعیت روند بلوغ، بینایی سنجی، معاینات سیستم اسکلتی عضلانی، اتوسکوپی، و غربالگری و پایش از نظر ابتلا به شپش بود.
اخلاق دوست اضافه کرد: در این طرح 14 کودک یعنی حدود 60 درصد کودکان دچار کاهش رشد قدی و وزنی نسبت به سن خود بوده اند. همچنین 12 نفر(50 درصد) از کودکان نیز مبتلا به شپش بوده اند که با همکاری مرکز خیریه ای درمان آنها آغاز شده است.
همچنین در این طرح به کمک خیریه ای اقدام به تشکیل پرونده سلامت برای هر کودک انجام شد و قرار است با لطف خدا اقدامات درمانی و سلامتی این کودکان بصورت مستمر پیگیری شود.
گفتنی است کودکان این منطقه هر روز به همراه والدین خود به زمینهای کشاورزی می روند و دوشادوش آنها زیر آفتاب سوزان کار می کنند.

تیم بهداشت درمان اضطراری هلال احمر واحد پزشکی تهران به یاری کودکان محروم قلعه سیمون شتافتند نسخه قابل چاپ