دكتر سيد عليرضا نجفي معاون پژوهشي واحد پزشكي تهران طي گفتگويي اعلام نمود: مجله علوم پزشكي در پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) نـمايه شد. وي هدف از نمايه سازي را دسترس پذير كردن مقالات علمي پژوهشگران، ثبت باليني براي حفظ حقوق محققين و بسترسازي براي معرفي مولفان و پژوهشگران در جهان اسلام برشمارد

ذکتر نجفی افزود : مجله علوم پزشكي داراي رتبه علمي- پژوهشي از كميسيون نشريات دانشگاه آزاد اسلامي و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي بوده و در سايت هاي ملي و بين المللي نمايه مي باشد.  اين مجله دوزبانه و مقالات آن به صورت رايگان  به نشاني زير در دسترس مي باشد.

EMRO - Index Copernicus, cinahl- CAB Abstracts- Global Health

گفتنی است  ایجاد پایگاه علمی ، تخصصی (  Islamic World Science Citation Database)  براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی شامل 12 ماده و 3 تبصره در تاریخ  دهم اردیبهشت ماه سال 87  ،  به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است .

مجله علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ( ISC ) نمایه شد . نسخه قابل چاپ