امیر اکبری مدیر مسئول نشریه علوم ازمایشگاهی پزشکی و بالینی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از کسب مقام سوم کشوری در نخستین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و در میان سایر نشریات علمی علوم پزشکی خبر داد. وی با تقدیر از اعضای هیات تحریریه گفت : این نشریه که با همکاری گروهی از دانشجویان رشته های علوم پزشکی تهیه و تنظیم شده است موفق به کسب عنوان برگزیده کشوری شد .
      نشریه علوم آزمایشگاهی واحد پزشکی تهران برگزیده کشوری شد .

مدیر مسئول نشریه علوم آزمایشگاهی پزشکی و بالینی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به استناد آمار اعلام شده از سوی دبیرخانه گفت :
در نخستین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بیش از دوهزار و دویست نفر شرکت کننده و بیش از 600 نشریه در حوزه های مختلف حضور داشته اند.
امیر اکبری در رابطه با کسب این عنوان افزود: علیرغم اینکه بیش از چند ماهی از تولد نشریه علوم آزمایشگاهی پزشکی و بالینی نمی گذرد امّا به لطف خداوند ، تلاش اعضای کوشای هیئت تحریریه و دست اندرکاران نشریه و در سایه راهنمایی های اساتید و مسئولین محترم دانشگاه، این نشریه به عنوان نشریه برگزیده کشوری انتخاب شد. وی در پایان از تلاش مجدانه این عزیزان تشکر و قدر دانی کرد.
شایان به ذکر است : در مراسم اختتامیه این جشنواره که با حضور مقامات استانی ، کشوری و دانشگاهی و اساتید و پیشکسوتان حوزه نشریات، روز پنجشنبه مورخ بیست و پنجم شهریور در سالن پتروشیمی تبریز برگزار شد، ازنشریه علوم ازمایشگاهی پزشکی و بالینی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به عنوان نشریه برگزیده با اهدای لوح، تندیس و جایزه تقدیر به عمل آمد و مدیر مسئول این نشریه لوح و تندیس جشنواره را از دستان دکتر طه هاشمی دریافت کرد.
همچنین نشریه علوم آزمایشگاهی پزشکی و بالینی در نمایشگاهی که در حاشیه جشنواره برگزار شده بود در زمره آثار برگزیده و فاخر دانشجویی به نمایش گذاشته شد.

نشریه علوم آزمایشگاهی واحد پزشکی تهران برگزیده کشوری شد . نسخه قابل چاپ