دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با صدور پیامی فرارسیدن عید غدیر خم، عیدعدالت و رهبری را به عموم ملت ایران بالاخص جامعه فرهیخته دانشگاهی اعم از اساتید ، پزشکان ،دانشجویان و کارکنان واحد پزشکی تهران و بیمارستانهای تابعه این واحد دانشگاهی تبریک گفت :

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران متن این پیام به این شرح است:
الْیَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِینَكُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْكُمْ نِعْمَتِی وَ رَضِیتُ لَكُمُ الإِسْلاَمَ دِینًا »
«امروز (روز غدیر خم) دین شما را به حد كمال رساندم و نعمتم را بر شما تمام كردم و اسلام را بعنوان دین برای شما پسندیدم»
عید غدیر عیدی بزرگ و از جمله شریفترین اعیاد مسلمانان است.غدیر تنها نام یک سرزمین نیست بلکه حادثه غدیر بیانگر یک تفکر است، نشانه و رمزى است که از تداوم خط نبوّت حکایت مى کند. غدیر نقطه تلاقى کاروان رسالت با طلایه داران امامت است. غدیر دریایى از معارف است. فقه، فرهنگ، کلام، اخلاق و تفسیر، همه را با هم در خود جمع دارد زیرا غدیر چشمه اى است که تا پایان هستى مى جوشد و کوثرى است که هرگز فنا برنمى دارد، افقى است بى کرانه و خورشیدى است عالمتاب.
پیشاپیش فرا رسیدن عید غـدیر را به عموم ملت ایران بالاخص جامعه فرهیخته دانشگاهی اعم از اساتید ، پزشکان ،دانشجویان و کارکنان واحد پزشکی تهران و بیمارستانهای تابعه این واحد دانشگاهی تبریک عرض می نمایم . خداوند همه ما را در خط رفیع ولایت نگه دارد
دکتر سید محمود طباطبائی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران به مناسبت عید سعید غدیر خم نسخه قابل چاپ