دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران طی پیامی شروع سال تحصیلی 95- 96 را به تمام اساتید فرهیخته و تلاشگر دانشگاه ، دانشجویان ، کارکنان ، پزشکان و پرسنل بخش آموزشی و درمانی بیمارستانهای تابعه تبریک گفت . متن این پیام به شرح زیر است :

بسمه تعالی حمد و سپاس بی کران خداوندی راست که از سررحمتش انسان را آفرید و او را از انواع نعمت ها بهره مند نمود تا با اراده ای استوار ، راههای فضیلت و کمال را طی نموده و در حرم امن الهی و فردوس برین جاودانه گردد .
از همین رهگذر او را به زینت عقل مزین فرمود تا راه یابد و درست و نادرست و نیک و بد را تشخیص دهد . و دگر بار بر انسان ها منت نهاد و از میان آنها بزرگانی را برگزید و ایشان را مشعل داران هدایت وحیانی قرار داد تا در پرتو این دو هدایت مکمل ، راه سعادت مغفول نیافتد و هیچکس را عذری برای واماندن از خوشبختی باقی نماند .
در این میان هشیارانی ، به پروردگار مهربان و فرستادگان او ایمان آورده و با کردار شایسته و بردباری و حق گرایی ، عمر گرانمایه را سپری می کنند و به نیک بختی و سعادت دست می یابند .
فرارسیدن بهار تحصیل علم وتکمیل کمالات فرصتی است دوباره تا در این دو عرصه مهم بتازیم و شاکرانه از سرمایه های خداداد استفاده نموده و بررونق بازار دانش جویی و دانش اندوزی بیافزاییم .
نو شدن موسم تحصیل را به شما اساتید محترم و همکاران گرامی و دانشجویان عزیز تبریک گفته و امیدوارم با شور و نشاطی مضاعف بتوانیم بهتر از گذشته با تکیه بر عنایات الهی در انجام وظائف و دستیابی به اهداف والای خود موفق باشیم .
دکتر سید محمود طباطبائی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید نسخه قابل چاپ