دکتر سید محمود طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران به همراهي معاونان و اعضاء هيات رئيسه در اولین روزثبت نام از دانشجویان جدیدالورود، ازستاد اجرائی و مراحل مختلف ثبت نام پذيرفته شدگان اين واحد دانشگاهي بازديد كرد .
رئيس واحد پزشكي تهران در جريان اين بازديد ازنزدیک با مسئولان مربوطه و چند نفر از پذیرفته شدگان و خانواده هایشان در خصوص رضایت مندی در مورد نحوه ثبت نام و رفع مشکل آنها به صحبت پرداخت .

دکتر طباطبائی در جریان این بازدید ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، بر نظارت مستمر و ايجاد تسهيلات بيشتر براي انجام امور مربوط به ثبت نام ، ارتقاء سيستم اطلاع رساني و سايت دانشگاه ، حفظ حرمت و تكريم دانشجويان وهمچنين ايجاد فضائي براي اسكان خانواده ها به منظور پرهيز از هرگونه تجمع غیر ضروری و بروز اختلال در هنگام ثبت نام و ارائه مدارك لازم تاکید کرد .
دکترامیر عباس لشگری مدیر کل اداره کل آموزش نیز با اشاره به نقش تاثیرگذار مدیریت و مسئولان حوزه آموزشی در سازماندهی و برنامه‌ریزی این گردش کاری گسترده گفت :
برای ثبت نام از پذیرفته شدگان جدیدالورود واحد پزشکی تهران تمهیدات خاصی با حوزه های مختلف آموزشی ، دانشجوئی و فرهنگي ، اداری و مالی ، مديريت حراست و بخش های دیگر دانشگاه انجام گرفته است تا موجبات رضایتمندی مراجعان و همراهان آنان را در کمترین زمان فراهم آوردو این مهم نیاز به همکاری و مشارکت در تکمیل و همراه داشتن مدارک لازم دارد .
نسترن الفت مهر رئیس اداره کل آموزش واحد پزشکی تهران نیزبا بیان اینکه پذیرش دانشجویان به دو صورت اینترنتی و حضوری انجام می پذیردگفت : با توجه به تمهیدات وهماهنگی های انجام شده مرحله ثبت نام قبل از مراجعه پذیرفته شدگان به دانشگاه و به صورت اينترنتي انجام می شود و کليه مراجعان موظف به مطالعه كامل راهنماي مندرج در سايت www.iautmu.ac.ir دانشگاه ازاد اسلامي واحد پزشكي تهران مي باشند.
مهندس عسگری معاون اداری و مالی واحد پزشکی تهران نیز با بیان اینکه پرداخت شهریه قبل از مراجعه به دانشگاه باید انجام شود گفت : به منظور سهولت بیشتر و دسترسی اطلاعات مربوط به شهريه در سايت دانشگاه قرار داده شده است . وی در خصوص افزایش شهریه گفت :با توجه به اینکه تاکنون دستورالعمل مربوط به میزان شهریه نیمسال اول سال تحصیلی 95-96 گروه پزشکی واصل نشده است. مبالغ دریافتی فعلی براساس دستوالعمل سال گذشته می باشند و به محض وصول دستورالعمل جدید براساس مفاد آن اقدام خواهد گردید.
شایان گفتن است : دکتر میر مسعود فاطمی معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد پزشکی تهران نیز با حضور در کلیه مراحل این بازدید و ضمن آرزوی موفقیت و بهروزی برای تمام دانشجویان گفت : براساس برنامه ریزی های صورت گرفته بعد از خاتمه مرحله ثبت نام ، با هدف آشنائی هرچه بیشتر دانشجویان با خانه دوم خود تمهیدات ویژه ای در قالب برگزاری جلسات توجیهی و فرهنگی تدارک دیده شده است که این جلسات با حضور مسئولان ارشد دانشگاه و روساء و کارشناسان هر دانشکده همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و در هفته اول مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد .

بازدید دکتر طباطبایی و اعضای هیات رئیسه از جریان ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی آزاد نسخه قابل چاپ