بیمارستان امیرالمومنین از نظر موقعیت سوق‌الجیشی در شهر تهران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است/ ماهانه حدود 300 تا 350 دانشجوی واحد علوم پزشکی تهران در مقطع کارآموزی، کارورزی، استاژری و انترنی و حدود 100 دانشجوی رشته‌های پیراپزشکی در این بیمارستان پذیرش می‌شوند.
      در مصاحبه دکترسرابندی بیمارستان امیرالمومنین (ع) با خبر گزاری آنا مطرح شد :
هیچ بیماری به دلیل نداشتن پول از بیمارستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی رانده نمی شود /

ارائه خدمات درمانی (حدود 1500 تخت بیمارستانی در 10بیمارستان کشور) در سه بیمارستان امیرالمومنین (ع)، بوعلی و جواهری- نخستین بیمارستان دانشگاه- واحد علوم پزشکی تهران و 7 بیمارستان خاتم‌الانبیاء (شاهرود)، زکریا (تبریز)، شاه ولی (یزد) ، 22 بهمن (مشهد)، آریا (مشهد)، احمدنژاد کتالم (تنکابن) و اصفهان کلینیک (نجف آباد) در کنار تربیت پزشکان، پرستاران و اعضای کادر درمانی مجرب یکی از حوزه‌های فعالیتی دانشگاه آزاد اسلامی است. این بیمارستان‌ها خدمات پزشکی خود را با تعرفه‌های دولتی ارائه می‌کنند و به سهم خود توانسته‌اند در حوزه‌ پزشکی و سلامت کشور به دولت‌ها کمک کنند.
خبرگزاری آنا در سلسله گفت‌وگوهای خود بر آن است تا فعالیت‌ها و توانمندی‌های بیمارستان‌های فعال در دانشگاه آزاد اسلامی را معرفی کند.
خبرگزاری آنا در روز دوشنبه پنجم مهرماه سال جاری گزارش مشروح و مستندی را در رابطه با امکانات و تجهیزات و موقعیت و وضعیت بیمارستان امیرالمومنین (ع) منتشر نموده است . متن کامل این گزارش و بخش اول این گفت‌وگوی مشروح را پی می‌گیریم: http://www.ana.ir/news/142207

در مصاحبه دکترسرابندی بیمارستان امیرالمومنین (ع) با خبر گزاری آنا مطرح شد :