دكتر فرید نژاد دادگر معاون پژوهشی مرکز پزشکی آموزشی درمانی بوعلی از برگزاري « سمپوزیوم یک روزه تازه های حفظ باروری در سرطان » در تاریخ پنجشنبه هشتم مهر ماه در بیمارستان بوعلی تابعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران خبر داد .
دبیر اجرایی « سمپوزیوم تازه های حفظ باروری در سرطان » افزود : برگزاري اين سمپوزیوم براي اولين بار و با همکاری علمي و تخصصي انجمن ها ی سرطان ، هماتولوژی انکولوژی و پژوهشگاه رویان و کلیه متخصصین مرتبط با بحث درمان و تشخیص سرطان برگزار می شود .
      دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران برگزار مي كند :
پنجشنبه 8مهر اولین « سمپوزیوم یک روزه تازه های حفظ باروری در سرطان » در بيمارستان بوعلي برگزار می شود .

معاون پژوهشی مرکز پزشکی آموزشی درمانی بوعلی با بیان اینکه گروه های هدف این سمپوزیوم را متخصصین سرطان ، فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی ، متخصصین رادیوتراپی انکولوژی ، زنان و زایمان ، اورولوژی، پزشکی قانونی و متخصصین داخلی تشکیل می دهند افزود : علاوه بر امتیاز باز آموزی که برای گروه های متخصص در نظر گرفته شده و دیگر جنبه های علمی که در این سمپوزیوم برای اولین بار و به صورت متمرکز ارائه می شود آخرین دستاوردهای علمی نیز برای همکاران ما که به نوعی درگیر درمان سرطان هستند ارائه می گردد که می تواند ارزشمند باشد و منافع تشخیصی و درمانی آن به بیماران برمی گردد.
معاون پژوهشی مرکز پزشکی آموزشی درمانی بوعلی اظهار داشت :
این سمپوزیوم همچنین پیام مثبت و خوشایندی برای عموم مردم و جامعه دارد به گونه ای که توانایی و علم پزشکی مان به حدی رسیده که علاوه بر اینکه به درمان سرطان رسیده ایم به جنبه های دیگر آن که مرتبط است با زندگی روزمره و کیفیت و تداوم زندگی بیماران و خانواده بیماران سرطانی می اندیشیم که شاید ارزشمند ترین انها که در دنیا نیز بسیار مورد توجه است تست باروری است.
دبیر اجرایی اولین سمپوزیوم تازه های حفظ باروری در سرطان عنوان کرد: انواع سرطان ها به طور معمول می توانند چه در زنان و چه در مردان مبتلا به این بیماری ایجاد ناباروری کند و امروزه علم پزشکی به دنبال این است تا برای بیمارانی که دنبال درمان برای سرطان هستند البته با این شرط که در مراحل اولیه و به موقع تشخیص داده شده باشند علاوه بر درمان کافی برای سرطان به فکر و برنامه ریزی برای اینده و تداوم زندگی و خانواده شان باشیم و با ایجاد باروری و حفظ باروری در این بیماران نوید بسیار خوبی است برای بیماران و جامعه ما که یک قدم از درمان سرطان عبور کرده ایم و به جنبه های مثبت و کیفیت زندگی افراد درگیر به این بیماری بیاندیشیم و تدابیری برای انها اتخاذ کنیم .
وی گفت : این سمپوزیوم فرصت مناسبی است برای حضور همکاران زیرا به صورت عملی و با توجه به امکانات داخل کشور این برنامه ها و امکانات یکجا و کامل ارائه شود تا به حال وجود نداشته و حضور در این سمپوزیوم باعث می شود برنامه ریزی برای یک بیمار مبتلا به سرطان که در آن مسئله باروری و حفظ باروری مورد توجه بوده حفظ و ارتقا پیدا کند.
دکتر نژاددادگر در ادامه گفت : با توجه به مقالات علمی که از خارج کشور به دستمان رسیده نشان دهنده این است که عمده امکانات فنی و علمی در کشور ما موجود است چه از لحاظ تکنیک های دارویی برای حفظ باروری و چه روش های پیچیده ای مثل حفظ و نگهداری تخمک و اسپرم در فضای خاص که با همکاری مراکز تخصصی امکان پذیر است که نمونه بارز آن پژوهشگاه رویان است که یکی از افتخارات علمی کشور ما به حساب می آید
اولين سمپوزيوم حفظ باروري در سرطان در تاريخ 8 مهر ماه 1395 در بيمارستان بوعلي تابعه اين واحد دانشگاهي برگزار مي شود . بر اساس همين گزارش : اولين سمپوزيوم حفظ باروري در سرطان با همت دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران و همكاري انجمن مديكال آنكولوژي و هماتولوژي ايران، انجمن سرطان ايران و پژوهشگاه رويان برگزار مي گردد . گروههاي هدف اولين سمپوزيوم حفظ باروري در سرطان فوق تخصص هماتولوژي و آنكولوژي ، متخصصين راديوتراپي آنكولوژي ، متخصصين زنان و زايمان ، متخصصين اورولوژي ، متخصصين پزشكي قانوني و متخصصين داخلي مي باشند و داراي امتياز باز آموزي است . گفتني است : علاقمندان جهت اطلاعات بيشتر به دبيرخانه سمپوزيوم واقع در ميدان امام حسين ابتداي خيابان دماوند بيمارستان بوعلي و با تلفن 36604854 تماس حاصل فرمايند .

دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران برگزار مي كند :