بسم رب الشهداء و الصدیقین
دفاع مقدس، طلیعه جاودانه غرور ملی است؛ هنگامه اتحاد و همبستگی ملی مردم در دفاع از شریعت اسلام و مرزهای سرزمینی است که با نثار خون پاک فرزندان این مرزو بوم و ایثار و مجاهدت های مثال زدنی آنها جاودانه شد.
این هفته در واقع نمودار مجموعه ای از برجسته ترین افتخارات ملت ایران در دفاع از حریم این سرزمین است. روزهایی که رشادت های جوانان برومند، انقلاب و نظام را بیمه کرد و نشان داد که با داشتن پشتوانه مردمی و در پرتو حاکمیت اسلام و وحدت نیروها می توان هر دشمنی را به ورطه نابودی و شکست کشاند.
این دوران گویای مقاومت و مظلومیت ملتی است که با رهبری داهیانه حضرت امام (ره) و ایمان و توکل بر خداوند متعال و رشادت های سربازان اسلام برگ زرینی را در تاریخ ثبت نمودند.
اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک این ایام به محضر فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای "مدظله تعالی" و ملت دلاور و رزمنده ایران اسلامی، یاد و خاطره رشادت ها و از خودگذشتگی های رزمندگان، جانبازان و آزادگان هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشته و از خداوند متعال مسئلت داریم ما را یاری نماید تا درحفظ دستاوردهای ارزشمند انقلاب و نظام اسلامی کوشا و موفق باشیم.
هادی نوروزی فرمانده حوزه بسیج دانشجویی حضرت ولی عصر (عج) دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران افزود ؛ در همین راستا همایش با شکوهی با عنوان مدافعان مقدس با حضور شاعر حماسی صابر خراسانی و خواننده انقلابی سینا دستخوش ، خانواده محترم شهدای هست سال دفاع مقدس و خانواده شهدای مدافع حرم روز دوشنبه 5 مهرماه ساعت 13:30 در سالن همایش بیمارستان بوعلی برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است آهنگ جدید سینا دستخوش در این مراسم رونمایی خواهد شد.

پیام فرمانده حوزه بسیج دانشجویی حضرت ولی عصر (عج) دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ