پروفسور جهانگیر راٌفت رئیس « سمپوزیوم یک روزه تازه های حفظ باروری در سرطان » با حضور در مراسم افتتاحیه ضمن خیر مقدم به همکاران و ابراز خوشوقتی از حضور در جمع اساتید دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با اشاره به ويژگي هاي خاص بيماري سرطان اظهار داشت: اين بيماري علاوه بر اينکه آسيب هاي جسمي زيادي را در بر دارد ، موجب بروز اختلال در زندگي خانوادگي، اجتماعي و اقتصادي فرد مي شود .
وی افزود : برگزاری این همایش علمی توسط دانشگاه آزاد اسلامی بیانگر توجه عمیق به بنیان خانواده در درمان بیماران مبتلا به سرطان است .
      در « سمپوزیوم یک روزه تازه های حفظ باروری در سرطان » مطرح شذ :
دکتر جهانگیر راٌفت: برگزاری این همایش علمی توسط دانشگاه آزاد اسلامی بیانگر توجه عمیق به بنیان خانواده در درمان بیماران مبتلا به سرطان است .

رئیس « سمپوزیوم یک روزه تازه های حفظ باروری در سرطان » با بيان اينکه ازحیث ملاحظات باروری شاهد این موضوع هستیم که سن بیماران مبتلا به سرطان پستان در زنان کشورمان پایین تر از استانداردهای بین المللی است ، توجه به این مسئله در سطح عمومی که برای اولین بار با برگزاری این همایش علمی و توسط اساتید گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده است یک حرکت جدی و بیانگر توجه عمیق به بنیان خانواده در درمان بیماران مبتلا به سرطان است.
وی افزود : آنطورکه بنظر می آید مسئله زایمان و بارداری در سرطان پستان تا این لحظه یک تابو بوده که به بیماران اینگونه توصیه می شده که بارداد نشوید ولی با تحقیقات اخیری که انجام شده است ، بارداری پس از دو سال از مدت درمان به هیچ عنوان خطرناک نیست و در مواردی حتی افزایش عمر بیمار را به دنبال خواهد داشت. دکتر وثوق : ناباروری یک معضل اجتماعی است که سلامت خانواده را به خطر می اندازد و بایستی جز سیاست های اصلی کشور قرار گیرد .
احمد وثوق معاون پشتیبانی و تخصصی پژوهشگاه رویان باسخنرانی در « سمپوزیوم یک روزه تازه های حفظ باروری در سرطان » با بیان اینکه معضل جدی کشور ابتلا به انواع سرطان است، اظهار داشت : ناباروری یک معضل اجتماعی است که سلامت و امنیت عاطفی خانواده را به خطر می اندازد. وی افزود : این بیماری به طور حتم مشکلات روحی و روانی و اجتماعی را برای کل جامعه دایجاد می کند و پرداختن به مسئله ناباروری بایستی جز سیاست های اصلی کشور قرار گیرد.
دکتر وثوق ضمن معرفی مجموعه فعالیت های مختلف پژوهشگاه رویان در زمینه ناباروری به تاریخچه تلاش هایی که در جهت شکل گیری و تاسیس این مجموعه صورت گرفته اشاره کرد و گفت : برگزاری این همایش توسط اساتید توانمند و محقق دانشگاه آزاد اسلامی که برای اولین بار در سطح محافل علمی و دانشگاهی کشورصورت گرفته است شباهت بسیاری به اقدامات پژوهشگاه رویان در زمینه علوم باروری و ناباروری دارد که توسط زنده ياد دكتر سعيد كاظمي آشتياني و گروهی از پژوهشگران و همکارانش در هشتم خرداد ماه سال 1370 و بوسیله جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران تاسیس شد.
وی با بیان اینکه اعتقاد داریم که دانش و تجارب دانشگاهی حتما باید به مرحله عمل برسد و در اختیار جامعه بشریت قرار گیرد اظهارکرد: این مرکز با بیش از 25 سال سابقه کاری در زمینه درمان ناباروری و بصورت جدی در حوزه حفظ باروری وارد عمل شده است و فعالیت های مناسبی انجام داده است.
معاون پشتیبانی و تخصصی پژوهشگاه رویان یکی از شاخه های مهم روش های جدید در تشخیص زودرس انواع سرطان و سپس پروتکل های جدید در درمان انواع سرطان ها را با استفاده از سلول های بنیادی ذکر کرد.
وثوق با تاکید براینکه، علل ناباروری به دو قسمت علل مردانه و همچنین زنانه تقسیم می شود گفت:معمولا در نهایت سهم مردان و زنان مساوی و بصورت پنجاه درصدی است به طوریکه 50 درصد علت ناباروری مربوط به مردان و 50 درصد مربوط به زنان است.
وی گفت:این برخلاف باور غلط جامعه است و به طور حتم خانم ها علت ناباروری محسوب نمی شوند و در این بین سن نوع بیماری نازایی و مدت ناباروری در احتمال باروری زوجین تاثیرگذار است.
رئیس دانشکده پزشکی : امروز دیگر سرطان پایان زندگی نیست و یک بیمار سرطانی نیز می تواند به موضوعات امیدوار کننده ای از جمله بارداری بیاندیشد. دکتر شبنم موتقی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی نیز با تقدیر از اساتید توانمند و تیم پزشکان بیمارستان بوعلی و دست اندرکاران اجرائی «نخستین سمپوزیوم تازه های حفظ باروری در سرطان » گفت :
مهمترین پیام سمپوزیوم امروز پیام امیدار کننده برای بیماران سرطانی داشت، اینکه امروز دیگر سرطان پایان زندگی نیست و یک بیمار سرطانی نیز می تواند به موضوعات امیدوار کننده ای از جمله بارداری بیاندیشد. و این همان رسالت جامعه پزشکی است که نه تنها به سلامت فرد بیمار بلکه به سلامت خانواده و کل جامعه بشریت می پردازد .
رئیس دانشکده پزشکی با ابراز خوشنودی از اقدامات و تلاش دکتر فرید نژاد دادگر و دکتر شهراسبی و نیز دکتر جنابیان رئیس بیمارستان بوعلی گفت : همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و پژوهشگاه رویان که حامی ایده های خلاقانه است قطعاٌ آینده روشنی را در انجام تحقیقات کاربردی و توسعه فعالیت های پژوهشی خواهد داشت .
دکتر ارش جنابیان فوق‌تخصص سرطان‌شناسي ورئيس بيمارستان بوعلي درادامه این همایش علمی با ارائه مقاله ای تحت عنوان « باروری در مردان متعاقب کمو تراپی » به ارائه آخرین دستاوردهای علمی در زمینه پیامدهای کانسر بیضه پرداخت و اعلام نمود هرچند این نوع سرطان ، نسبتاٌ سرطان شایعی نیست ولی باید اذعان داشت : درمان سرطان بیضه اثرات مخرب تری بر باروری دارند .
رئیس بیمارستان بوعلی همچنین با تقدیر ازتیم پزشکان و دست اندر کاران اجرائی «نخستین سمپوزیوم تازه های حفظ باروری در سرطان »گفت :مایه مباهات است که اعلام کنیم در طول سال گذشته بیمارستان بوعلی موفق به برگزاری چهار کنگره علمی در زمینه مباحث مختلف آنکولوژی و تبادل اطلاعات بین متخصصان رشته های مختلف بوده است .

در « سمپوزیوم یک روزه تازه های حفظ باروری در سرطان » مطرح شذ :