میثم اخلاق دوست ، دبیر کانون هلال احمر و مسئول برگزاری « طرح ارزیابی سلامت » از ارزیابی و پایش وضعیت سلامت بیش از 80 نفر از مسئولین ادارات و کارکنان خدوم دانشگاه همزمان با آغاز سال تحصیلی و در هنگام ثبت نام دانشجویان جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران خبر داد.

اخلاق دوست با بیان اینکه هرساله این ارزیابی به همت دانشجویان عضو این کانون و بصورت داوطلبانه به منظور افزایش و ارتقای میزان سلامت پرسنل و کارکنان این مجموعه برگزار می گردد. اظهار نمود :
در ارزیابی سالانه امسال میزان قند خون رندوم و فشارخون کارکنان نسبت به سال گذشته از وضعیت مطلوب تری برخوردار بود و این نشان دهنده بهبود و اصلاح سبک زندگی کارکنان این دانشگاه است.
وی افزود : با توجه به افزایش روزافزون میزان ابتلا به بیماری های دیابت و پر فشاری خون، و عوارض و مرگ و میر ناشی از آن، برگزاری طرح های مستمر ارزیابی سلامت و کارگاه های سبک زندگی سالم یک حرکت ضروری به نظر می رسد.
اخلاق دوست در خصوص چگونگی و نحوه عضویت اعضاء جدید گفت : کانون هلال احمر دانشگاه، همزمان با ثبت نام از دانشجویان ورودی جدید اقدام به عضو گیری اعضای جدید از طریق ثبت نام آنلاین دانشجویان در سامانه عضویت جوانان هلال احمر، و همچنین ارائه خدمات سلامت و طرح ابتکاری کمک یار پرداختند.
گفتنی است : طرح کمک یار از جمله طرح های داوطلبانه و رایگان این کانون است که در هنگام مراجعه پذیرفته شدگان جدید الورود در کنار و به کمک دانشجویان و همراهان آنان جهت امور ثبت نام و راهنمایی بوده است.
وی افزود: در این طرح که به همت 15 نفر دانشجوی عضو کانون هلال احمر و در مدت یک هفته برگزار گردید ، بیش از 190 تن به عضویت کانون هلال احمر درآمدند. اخلاق دوست در پایان از همکاری دلسوزانه مسئولین و کارکنان محترم دانشگاه خصوصاٌ معاونین محترم دانشجویی و فرهنگی و معاون آموزشی ، مدیریت روابط عمومی و همچنین دانشجویان عضو کانون هلال احمر که صمیمانه در این طرح حضور داشتند تشکر و قدردانی نمود.

برگزاری سومین دوره « طرح ارزیابی سلامت » مسئولین و کارکنان توسط کانون هلال احمر در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ