دكتر سيدمحمود طباطبايي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي با حضور در جلسه هيات رئيسه واحد علوم پزشكي تهران، ضمن تقدير از سال‌ها همكاري و بهره‌مندي از تجربيات مفيد و ارزشمند دكتر سيدعباس صفوي نائيني استاد تمام و متخصص گوش و حلق و بيني در مقام معاون آموزشي و نيز قائم مقام رياست اين واحد دانشگاهي از خدمات مديريتي ايشان در طول تصدي اين پست قدرداني و تشكر نمود.
      در مراسم تودیع و تقدیر از خدمات ارزنده معاون آموزشی واحد پزشکی تهران مطرح شد :
دکتر طباطبائی : در نظام ارزشی میهن اسلامی کجا بودن مهم نیست ، مهم این است که مردم از مجموعه خدمات ما بهره مند شوند .

دكتر طباطبايي با بيان اينكه دكتر صفوي از ذخاير با ارزش نظام آموزش عالي كشور در حوزه پزشكي هستند اظهار نمود: در نظام ارزشي ميهن اسلامي ما ايران، كجا بودن و كجا خدمت كردن مهم نيست، مهم اين است كه هر جا هستيم مردم اين سرزمين مقدس از مجموعه خدمات ما بهره‌مند شوند.
دكتر حسين ملك افضلي مشاور محترم رياست دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران ضمن تشكر از خدمات ارزنده معاون سابق آموزشي واحد تهران گفت: با انتخاب فرد شايسته‌اي در سمت معاونت آموزشي و توانمندي بالايي كه ايشان دارند، خلاء وجودي دكتر صفوي احساس نمي‌شود.
دكتر خليل علي‌محمدزاده معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران نيز از دكتر صفوي به عنوان استادي با الگوي مديريتي موفق ياد كرد و گفت: تمام تلاشم را به كار گرفتم كه ايشان در دانشگاه بماند و نمي‌دانستم كه در غياب ايشان اين بار سنگين بر دوش اينجانب قرار مي‌گيرد.
وي با اشاره به برنامه هايي كه در زمان ايشان عملياتي شد، اظهار داشت:
جشنواره آموزشي دانشجويان و استادان برتر، انتخابات مديران گروه‌هاي آموزشي دانشگاه و توسعه و ارتقاء تحصيلات تكميلي به ويژه در حوزه تخصص‌هاي پزشكي از جمله برنامه‌هايي است كه با قوت تداوم خواهد يافت.
دكتر صفوي معاون سابق آموزشي دانشگاه علوم پزشكي واحد تهران نيز طي سخنان مبسوطي با تشكر از همكاري صميمانه كارشناسان، مديران و اعضاي هيأت علمي واحد پزشكي، در كنار دكتر طباطبايي كار كردن را براي خود افتخاري بزرگ ذكر كرد و گفت: خوشحالم كه در حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشكي فردي قرار گرفته كه از نظر علمي، شخصيتي وزين و از حيت اجرايي عنصري با لياقت، با درايت و با توانايي‌هاي بالاست.
گفتني است مراسم توديع دكتر سيدعباس صفوي نائيني در آستانه آغاز سال جديد تخصيلي روز شنبه 10 مهرماه سال جاري و در جمع اعضاي هيات رئيسه برگزار شد و هر يك از معاونين با بيان بخشي از خاطرات و سوابق دوران همكاري، دانش حرفه‌اي، تسلط مديريتي، متانت و اخلاق مداري، احاطه به قوانين و مقررات آموزشي، تلاش در جهت توسعه و تقويت گروه‌هاي آموزشي، فعاليت در جهت ارتقاء جايگاه دانشگاه آزاداسلامي در محافل علمي و آكادميك و نيز تعامل مطلوب با وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي را از ويژگي‌هاي دكتر صفوي برشمردند.
شايان ذكر است كه دكتر خليل علي‌محمدزاده معاون سابق دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران دوم مردادماه سالجاري جايگزين دكتر صفوي در معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه علوم پزشكي واحد تهران گرديد.

در مراسم تودیع و تقدیر از خدمات ارزنده معاون آموزشی واحد پزشکی تهران مطرح شد :