دکتر محمدرضا خانی رئیس مرکز تحقیقات پالایش آب دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران از شرکت دکتر حمیدرضا تشیعی عضو هیات علمی و پژوهشگر فعال مرکز تحقیقات پالایش آب در اجلاس سه روزه مرکز همکاری‌های منطقه‌ای ژاپن JCCME در دبی با حضور مقامات و شخصیت‌های سیاسی ژاپن از جمله وزیر خارجه ژاپن، سفرای ژاپن در کشورهای عربی وآفریقایی و سفیر ژاپن در ایران و تعداد زیادی از شرکت‌های بزرگ و مطرح ژاپنی و نیز مدیرعامل و معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور خبر داد .

دکتر خانی با بیان اینکه حضور فعالانه دکتر حمیدرضا تشیعی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و پژوهشگر فعال و نمونه مرکز تحقیقات پالایش آب در اجلاس سه روزه مرکز همکاری‌های منطقه‌ای ژاپن JCCME در دبی ، بیانگر عزم جدی این مرکز در توسعه و گسترش پژوهش های کاربردی است گفت :
در این گردهمائی و اجلاس سه روزه که با هدف ارتقای سطح تجاری – صنعتی کشورهای خاورمیانه در دبی برگزار شد ایشان به عنوان نماینده ایران از بخش آب و فاضلاب به ایراد سخنرانی پرداخت.
دکتر تشیعی در این سخنرانی با بیان موقعیت جغرافیای ایران و وضعیت منابع آبی، وضعیت ذخایر نفتی ایران، توانمندی های ایران را در صنعت آب و فاضلاب،و نیز بسترهای همکاری مشترک با صنعتگران ژاپنی در صنعت آب و فاضلاب را تشریح کرد.
گفتنی است : دکتر تشیعی با جمع بندی این نکته که امروز مهم‌ترین گلوگاه توسعه در کشور ایران کمبود آب است نتیجه گیری نموده است : امروزه ایران، تنش آبی سختی را تجربه می‌کند و بروز این وضعیت ضرورت تدوین دستورکار واحدی را در مناطق یادشده ایجاب می‌کند.
این عضو هیات علمی و استاد دانشگاه موضوع < مدیریت تنش آبی > را یکی از بهترین راهکار عملیاتی می داند که شاید یکی از مهم‌ترین حوزه‌های همکاری در کشورهای شرکت کننده در این همایش بوده است .

دکتر خانی : حضور فعالانه پژوهشگر فعال مرکز تحقیقات پالایش آب در اجلاس سه روزه مرکز همکاری‌های منطقه‌ای ژاپن JCCME در دبی بیانگر عزم جدی این مرکز در توسعه و گسترش پژوهش های کاربردی است . نسخه قابل چاپ