دکترسیدمحمود طباطبائی رئیس دانشگاه وچهره ماندگار عرصه علوم پزشکی درابتدای این مراسم ضمن خیر مقدم به مدعوین عالیمقام و فرهیخته ، حضورپررنگ آنان را در مراسم جشن دانشجویان جدیدالورود دلیل اهمیت و عزم و اراده جدی حوزه معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه و ارتقاءسطح کیفی رشته های مختلف علوم پزشکی برشمرد .

دکتر طباطبائی سپس با تبریک ورود دانشجویان به دانشگاه ، همزمانی اولین روزهای حضور این عزیزان به عرصه علم و دانش رابا ایام عزاداری سالار شهیدان امام حسین(ع) به فال نیک گرفت و گفت :
نهضت و عاشورای حسینی فقط در مسیر بیداری امت اسلامی و اعتلاء شرف انسانی با هدف عدالتخواهی ، ظلم ستیزی و حق طلبی شکل گرفت و تا ابدیت هم این نهضت ادامه خواهد یافت و به این ترتیب همه روزهای ملت ما عاشورا ست .
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران سپس با اشاره به نقش دانشگاه ها درتولید علم و آگاهی گفت : اگر بپذیریم دانش بزرگترین ثروت بشری و جهل و نادانی بدترین مصیبت بشر است وهمه بدبختی های بشر در طول تاریخ و در دنیا و آخرت ریشه در جهالت انسان دارد باید گفت تلاش علمی دانشجویان اگر به قصد قربت و در مسیر خدائی باشد در امتداد و مسیر عاشورای حسینی است .
رئیس دانشگاه در ادامه سخنان خود به حمایت های امام (ره) و مقام معظم رهبری در تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و تصریح کرد:
امام همواره بر نقش و توسعه دانشگاه ها تاکید داشتند. وقتی آیت ا.. هاشمی رفسنجانی پیشنهاد تاسیس این دانشگاه را به ایشان تقدیم کردند امام(ره) با حمایت مادی و معنوی و مقام معظم رهبری که آن زمان جزءهیات موسس این دانشگاه بودند زمینه تاسیس و راه اندازی نهادی را فراهم کردند وامروز شاهد هستیم این دانشگاه به عنوان یکی از نهادهای انسان ساز و تاثیرگذار در جامعه مطرح است و مفتخرم بگویم نظام جمهوری اسلامی ایران به وجود شما دانشجویان افتخار می کند زیرا سرنوشت آینده این مملکت درزمینه حفظ و تامین و ارتقاء بهداشت و سلامت جامعه به دست شما دانشجویان رشته های علوم پزشکی است .

تلاش علمی دانشجویان اگر به قصد قربت و در مسیر خدائی باشد در امتداد و مسیر عاشورای حسینی است نسخه قابل چاپ