در آستانه تاسوعا و عاشوراي حسيني و به مناسبت مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران با وفایش مراسم سنتی دمام‌زنی و سینه زنی دانشجویان ،اساتيد وكاركنان در محوطه و مسجد دانشگاه برگزار شد .
این مراسم با همکاری بسیج دانشجوئی حضرت ولی عصر (عج ) و سایرتشکل های مختلف دانشجوئی و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و نیز معاونت دانشجويي فرهنگي در هشتمين روز ماه محرم در فضای سبز و محوطه اصلی دانشگاه برپا شد .

دمام‌زنی از مراسم آئینی و سنتی ایران است که در اغلب استان های جنوبی کشور در مناسبت های مذهبی و عزاداری استفاده می‌شود و اغلب برای حضور عزاداران و سینه زنان بعد از ذکر و روضه و زیارتنامه و قبل از سینه زنی مراسم سنج و دمام اجرا می شود. این مراسم با مدیحه‌سرایی مداحان اهل بیت (ع) و سینه‌زنی به پایان رسید.

در آستانه تاسوعا و عاشوراي حسيني ، مراسم سنتی دمام‌زنی در محوطه واحد پزشکی تهران برگزار شد. نسخه قابل چاپ