برگزاري جشن بزرگ غدير وبزرگداشت روز دانشجو

دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران طي گزارشي اعلام نمود : بمناسبت فرارسيدن عيد سعيد غدير خم وبزرگداشت هفته ولايت "جشنواره غدير " تحت عنوان چراغهاي روشن از روز يكشنبه 8آذرماه لغايت 12 آذر ماه سال جاري در واحد پزشكي تهران برپا مي گردد. دكترفاطمي افزود :هدف از برگزاري اين جشنواره فرهنگي، آشنائي هر چه بيشتر بازديد كنندگان با وقايع ورخدادهاي تاريخي حماسه بزرگ غدير وپيامهاي حديث ثقلين مي باشد . وي گفت : عيد غدير يكي از مهمترين وبا ارزش ترين اعياد در نزد مردم ايران است. شور وحال وصف ناپذيري در اين عيد مذهبي وجود دارد در ساير اعياد همچون فطر وقربان ديده نمي شود ودليل آن عشق وعلاقه زائدالوصفي است كه مردم ما به حضرت علي بن ابيطالب (ع) دارند .وي سپس در باره اهميت اين روز گفت : روز غدير روزي است كه پيامبر اكرم (ص) در بازگشت از آخرين مراسم حج ،حضرت علي را به جانشيني خود برگزيد وفرمود : خدا مولا وسرپرست من است ومن مولا وسرپرست مومنانم ومن نسبت به مومنين از خود ايشان سزاوارترم پس هر كس من مولاوسرپرست اويم ، علي مولا وسرپرست اوست . وگفت : "خداوندا" دوستي كن با هركس كه علي را دوست مي دارد ،ودشمن بدار هركس اورا دشمن مي دارد ، ياري كن هر كس را كه ياريش كند وبي ياور بگذار هركس تنهايش گذارد.

برگزاري جشن بزرگ غدير وبزرگداشت روز دانشجو نسخه قابل چاپ