میثم اخلاق دوست دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از برگزاری دو طرح ویژه کودکان بمناسبت ایام محرم و شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در این واحد دانشگاهی خبر داد.
این دو طرح با همکاری مدیریت و مربی مهدکودک گلهای غزال و با حضور کودکان 3 تا 6 سال این مهد برگزار شد.
      برگزاری «جشنواره نقاشی »و طرح « دستان مهربان » به همت کانون دانشجویی هلال احمر

دبیر کانون دانشجویی هلال احمر با بیان اینکه درجشنواره نقاشی امسال که با هدف آشنایی کودکان با فرهنگ نماز و عاشورا برگزار شد ازمیان آثار کودکان به ده نقاشی برتر به انتخاب تیم داوری جشنواره جوایزی اهدا شد.
اخلاق دوست در باره طرح « دستان مهربان » نیز گفت : در این طرح که یکی دیگر از برنامه های کانون دانشجویی هلال احمر بود ، به جمع آوری اسباب بازی های سالم کودکان جهت اهدا به کودکان مناطق کم برخوردار و محروم پرداخته شد .
وی افزود : هدف از این طرح آشنایی کودکان با حس بخشش و گذشت و پرورش حس همنوع دوستی است.
اخلاق دوست مسئول طرح « دستان مهربان » در باره بازتاب این فعالیت در ابعاد اجتماعی و فرهنگی گفت : در این طرح بازتاب گسترده ای از حضور و همدلی کودکان این مجموعه مواجه شدیم که این فرهنگ سازی در کودکان توسط والدین فخیم و فرهنگی و مربیان دلسوز این کودکان بسیار درخور تقدیر و تمجید است ولی با این حال برای ایجاد شعور و فرهنگ عاشورا، نماز و بخشش می بایست از کودکی و بصورت مستمر برنامه ریزی و اقدام کنیم.
اخلاق دوست در پایان ازهمراهی وحمایت مسئولین و دست اندرکاران ارشد دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران ، دکتر سید مسعود فاطمی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، آقای حسن فراهانی ریاست محترم جمعیت هلال احمر شمیرانات، مربیان دلسوز مهدکودک گلهای غزال ، سرکار خانم خانمحمد مسئول محترم جوانان جمعیت هلال احمر شمیرانات وخانم دکتر بیگدلی مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در اجرای مطلوب این دو طرح تقدیر و تشکر کرد.

برگزاری «جشنواره نقاشی »و طرح « دستان مهربان » به همت کانون دانشجویی هلال احمر نسخه قابل چاپ