دکتر هنگامه بختیار، سرپرست دفتر توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری سومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی لقمان حکیم، در آذرماه سال جاری خبر داد.
      سومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی لقمان حکیم آذر ماه برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی- سرپرست دفتر توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت:
جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی لقمان حکیم برای سومین سال متوالی توسط دفتر توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در اواخر آذر ماه سال جاری (21 آذر ماه) به منظور تجلیل و تقدیر اعضاء هیات علمی و دانشجویان فرهیخته علوم پزشکی و نیز معرفی فعالیت­های برتر حوزه علوم پزشکی در چهار محور پژوهش، آموزش، خدمات سلامت و دانشجویی برگزار خواهد شد.
دکتر بختیار، با اشاره به اینکه دفتر توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی متولی اصلی برگزاری این جشنواره است، افزود: واحد دندانپزشکی تهران مجری این دوره از جشنواره لقمان حکیم است و اعضای هیات علمی و دانش آموختگان دانشگاه ‌آزاد اسلامی متقاضی شرکت در جشنواره جهت آگاهی از شاخص ها، قوانین و نیز ثبت نام می توانند به سایت سومین جشنوار ه لقمان حکیم به آدرس http://jashnvareh.med.iau.ir مراجعه نمایند.
وی اظهار داشت: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره از تاریخ 26 مهرماه آغاز می شود و تا 19 آبان ماه ادامه دارد و متقاضیان می توانند مدارک خود را تا پایان وقت اداری 19 آبانماه به دبیرخانه اجرایی جشنواره ارسال نمایند.
شایان ذکر است محور پژوهش شامل: محقق برتر و محقق جوان برتر، مقاله برتر، ابداع، اختراع، نوآوری و محصول، کتاب برتر، مراکز تحقیقاتی نمونه، نشریه برتر، حامی پژوهش؛ محور آموزش شامل: استاد برتر، گروه آموزشی برتر، دفاتر و مراکز توسعه آموزش علوم پزشکی (EDC و EDO)؛ محور خدمات سلامت شامل: حیطه عمومی و اختصاصی بیمارستان ارتقا دهنده سلامت، حیطه دانشگاههای مجری طرح دانشگاه سالم، حیطه اعضای هیئت علمی ارتقا دهنده سلامت، حیطه کارکنان ارتقا دهنده سلامت و همچنین محور دانشجویی شامل دانش آموخته برتر می باشد.
--

سومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی لقمان حکیم آذر ماه برگزار می شود نسخه قابل چاپ