دکتر شهرزاد خاکپورسرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد علوم پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاری کارگاه جستجو در اینترنت در روز سه شنبه 11 آبان ماه سال جاری در محل کلاس کامپیوتر خبر داد.
      به همت کمیته تحقیقات دانشجویی واحد علوم پزشکی تهران صورت پذيرفت :
برگزاری کارگاه آموزش جست و جو در اینترنت در واحد پزشکی تهران

دکترخاکپور ضمن اعلام این خبر درباره اهداف و نحوه برگزاری این کارگاه علمی گفت:
با توجه به ضرورت روز افزون کاربرد اینترنت در پژوهش های حیطه علوم پزشکی و پیراپزشکی، این کارگاه با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان، آشنایی آنها با شیوه های جستجوی مقالات و پیدا کردن آخرین یافته های علمی برای نوشتن مقالات علمی-پژوهشی و ISI بر پا شده است.
وی افزود: مدرس این کارگاه آموزشی توحید خلیلی، از اعضای فعال کمیته تحقیقات دانشجویی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان بوده است.
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی در مورد آشنایی با چگونگی استفاده کاربردی و روشهای جستجوی مناسب دراینترنت بیان داشت : امروزه تحولات تكنولوژي و اينترنت بر روند كلي فعاليت هاي پژوهشي دانشگاهها تأثيربسزائي دارد .
در این کارگاه دانشجویان شرکت کننده علاوه بر یادگیری اصول اولیه روش های جستجو در اینترنت، به بحث پیرامون تکنیک های ابتدایی و توضیحاتی در مورد منابع جستجو در اینترنت پرداختند. مسلماً برگزاري اينگونه كارگاه هاي آموزشي در مجاورت مراكز تحقيقات كاربردي در دانشگاهها نقش مؤثري دارد.وی خاطر نشان کرد :
با تلاش های صورت گرفته و برنامه ریزی های انجام شده به همت کمیته تحقیقات دانشجویی در پاییز سال جاری کارگاه های پژوهشی با استفاده از اساتید و دانشجویان با سوابق درخشان در حوزه پژوهشی برگزار خواهد شد.
خاكپور در پايان اين گزارش افزود : براي شركت كنندگان از سوي این واحد دانشگاهی گواهينامه اعطا مي گردد .

به همت کمیته تحقیقات دانشجویی واحد علوم پزشکی تهران صورت پذيرفت :
برگزاری کارگاه آموزش جست و جو در اینترنت در واحد پزشکی تهران