دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، یاد و خاطره شهدای 13 آبان را گرامی داشت. متن پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد پزشکی تهرانبه شرح ذیل است:

سیزده آبان در تاریخ انقلاب جایگاه ویژه ای دارد چراکه دانشجویان متعهد و انقلابی ایران توانستند در امتداد خون شهدای دانش آموز، با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا قدرت شکست ناپذیری این طاغوت زمان را درهم شکنند و فریاد ظلم ستیزی انقلاب ایران را در صحنه های بین الملل طنین انداز نمایند. واقعه ی سیزده آبان که به تعبیر معمار کبیر انقلاب اسلامی، انقلاب دوم نامیده شد، به دل های مؤمنان قوت بخشید و غروری مقدس و حماسه آفرین را در آنان زنده کرد. پرتوی تابناک از انوار الهی بر آنان تابانید و درس هایی بزرگ از شهادت و رشادت و دلیری به آنان آموخت. در سیزدهم آبان، مردم سرافراز ایران به همه ی مستضعفان جهان نشان داد که دیوار ستم، شکستنی است. دانشگاهیان علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران با گرامیداشت یاد همه شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، همگام با اقشار مختلف مردم قدرشناس ایران، در مراسم راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار، حضوری فراگیر و گسترده خواهند داشت و ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی ابراز می‌نمایند.

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران به مناسبت 13 آبان ماه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نسخه قابل چاپ