خبر تلخ و اندوهبار درگذشت منصور پورحیدری پیشکسوت تیم ملی فوتبال و باشگاه استقلال تهران و همسر خانم دکتر فریده شجاعی عضو هیات علمی و سرپرست تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران ، قلب دانشگاهیان این واحد دانشگاهی را به درد آورد و در ماتم و حسرتی عمیق فرو برد .
دکتر خلیل علی محمد زاده معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران در واکنش به این رخداد تاسف بر انگیز پیام همدردی وتسلیت خود را اینگونه بیان داشته است :

دکتر خلیل علی محمد زاده معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران با ارسال دو یادداشت جداگانه که یکی از آنها قبل از انتشار خبر ناگهانی در گذشت سرمربی تیم ملی ایران در تاریخ صبح جمعه 14 آبان در وبلاگ تخصصی ایشان منتشر شده، نوشته است :
از منصور پورحیدری، همیشه یک مربی نیک اندیش و بی حاشیه در ذهن دارم. مردی که همواره با اصول و مروت کار کرده و خدا می داند چقدر سخت است که افراد پرتلاش و فعال به استراحت مجبور شوند و یا در بیمارستان، گرفتار دارو و درمان شوند. این روزها در مسیر درمان و بهبودی ایشان، پزشکان امید چندانی ندارند، باید عنایت خاصی صورت گیرد، به درگاه خدای رحمان و رحیم متوسل می شویم. دکترها وسیله هستند و شفا تنها دست خداست. از خداوند برای همه مریض ها، شفا می خواهیم. برای ایشان هم از صمیم قلب دعا کنید. یا مَنِ إسمهُ دَواء و ذِکرِهُ شِفاء
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران دریادداشت دوم پیام تسلیت خود را خطاب به عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران اینگونه بیان داشته است :
سرکار خانم دکتر فریده شجاعی
استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران
با سلام، تسلیت اینجانب را به مناسبت درگذشت سرمربی با اخلاق، اصولی و با مروت فوتبال ایران پذیرا باشید. صبح همین امروز برای این عزیز دوست داشتنی یادداشتی نوشتم و از دوستان خواستم، برای شفای ایشان دعا کنند، لکن مشیت الهی برای او وصل به جانان جان بود و برای ما سوختن در فراق ایشان، اجر شما با حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها که تا آخر وفادارانه در کنارش ماندید و متقبل زحمات فراوان گردیدید. رحمت و غفران الهی نصیب و روزی آن عزیز از دست رفته باد. خداوند به شما و علی آقای عزیز و سایر اعضای خاندان مکرم و نیز جامعه ورزشی کشور، صبر و شکیبایی ارزانی دارد.
گفتنی است : مرحوم پورحیدری با تیم فوتبال استقلال به افتخارات بزرگی در کسوت بازیگری و مربی گری دست یافته بود که از جمله این افتخارات تجربه قهرمانی در آسیا به عنوان بازیکن و نیز در جایگاه سرمربی تیم استقلال است .
روابط عمومی واحد پزشکی تهران ، این ضایعه دردناک را به سرکارخانم دکتر شجاعی عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی ، خانواده محترم پورحیدری و جامعه ورزش و فوتبال ایران تسلیت عرض می‌کند.

پیام همدردی وتسلیت معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران به مناسبت در گذشت منصور پور حیدری نسخه قابل چاپ