برگزاری اولین سمينار تخصصي نانو تكنولوژي در واحد پزشکی تهران

مهندس فلاح هاشمي معاون علمي – پژوهشي بسيج دانشجويي ثامن ائمه (ع) دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشکی تهران طی گزارشی اعلام نمود : اولین سمينار تخصصي نانو تكنولوژي روز پنج شنبه19 آذرماه از ساعت 9صبح الی 16 با همكاري واحد علوم تحقيقات ،واحد تهران جنوب ودانشگاه علوم پزشكي تهران درسالن همايش هاي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشکی تهران برگزار می شود .

هدف از برگزاری این سمينار آشنائی دانشجویان با علم نانو ورويكردهاي آن در علم پزشكي وآشنائی هر چه بیشتر دانشجویان با زمینه های شغلی مرتبط وکسب اطلاعات می باشد .

وي افزود : برنامه ریزی همایش شامل 6 سخنرانی 30دقیقه ای خواهد َ.سخنرانان اين سمينار به ترتيب : خانم ها دكتر نمازي ، دكتر اخلاصي وآقايان دكتر رضايت ، دكتر بيات ، دكتر نصيري ومهندس خليفه مي باشند كه در زمينه هاي نانو فناوري ، نانوداروها نانو زيست فناوري وكاربرد نانو در پزشكي سخنراني مي كنند .گفتني است علم نانو كه تا كنون در زمينه هاي مختلف از جمله صنعت ،كشاورزي ، نظامي و ... موفقيت چشمگيري داشته كه در حوزه پزشكي نيز به موفقيت هاي زيادي دست پيدا ك

برگزاری اولین سمينار تخصصي نانو تكنولوژي در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ