میثم اخلاق دوست دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از ارائه خدمات سلامتی، فرهنگی و آموزشی و حضور پررنگ کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر در مراسم راهپیمایی روز 13آبان خبر داد .
وی گفت : در این طرح که با استقبال بی نظیر چند هزار نفری مردم روبرو شد از همکاری و همراهی 12 نفر از دانشجویان رشته های مختلف و اعضای فعال کانون دانشجویی هلال احمر به اسامی شادی عرفانیان اصل، محمدرضا ابوئی مهریزی، سهیل شیخ الاسلامی، زهرا ایمانی، شکیبا اختر منش، مهرناز مصطفایی، فرناز مصطفایی، آیسان مهدلو، پانیذ نصیری، پریسا میرمحمد صادقی و فرشته بهمن آبادی بهره مند بوده ایم.
      حضور پررنگ کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر در مراسم راهپیمایی روز 13آبان

دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ضمن اعلام این خبرگفت :
در این طرح که با هدف ارتقای سلامت مردم، ایجاد امنیت سلامت و همچنین ارتقا و اعتلای سطح آگاهی مردم در خصوص سلامت، ایست قلبی و نحوه صحیح ماساژ قلبی ، همزمان با راهپیمایی سیزدهم آبان برگزار شد ، حدود 12 نفر از دانشجویان رشته های مختلف و فعال عضو این کانون دانشجویان در 2 ایستگاه مستقر در خیابان سمیه و خیابان ورکش به ارائه خدمات ارزیابی و پایش سلامت، مسابقه عکاسی راهپیمایی، مسابقه نقاشی کودکان، آموزش همگانی احیای قلبی ریوی CPR، ارائه خدمات کمک های اولیه و امدادی در صورت حادثه، ارائه بروشور سلامت و ... پرداختند .
وی با بیان این مطلب که این طرح با استقبال بی نظیر چند هزار نفری مردم روبرو شد از همکاری و همراهی اعضای کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه از جمله شادی عرفانیان اصل، محمدرضا ابوئی مهریزی، سهیل شیخ الاسلامی، زهرا ایمانی، شکیبا اختر منش، مهرناز مصطفایی، فرناز مصطفایی، آیسان مهدلو، پانیذ نصیری، پریسا میرمحمد صادقی و فرشته بهمن آبادی تقدیرو تشکرکرد .
اخلاق دوست با اشاره به اهمیت ونقش اطلاع رسانی در ارتقاء سطح بهداشت و سلامت جامعه از همکاری خانم دکتر بیگدلی مدیریت روابط عمومی دانشگاه در پوشش خبری مطلوب وانعکاس فعالیت ها و اقدامات مفید اعضاء کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران تشکر نمود .

حضور پررنگ کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر در مراسم راهپیمایی روز 13آبان نسخه قابل چاپ