دکترشبنم موثقی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم آزاد اسلامی واحد تهران از برگزاری آزمون ارزیابی صلاحیت‌های بالینی (OSCE) در تاریخ پنجشنبه 20 آبان ماه در واحد پزشکی تهران خبر داد .
وی افزود : این دوره ، چهارمین آزمون ارزیابی صلاحیت‌های بالینی است که با حضور اعضای هیات علمی، مدیران گروه‌های آموزشی و متخصصان بخش‌های مختلف بیمارستانی در این واحد دانشگاهی برگزار می شود.
      آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی پنجشنبه 20 آبان در واحد پزشکی تهران برگزارمی شود.

دکتر شبنم موثقی آناتومیست و رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم آزاد اسلامی واحد تهران با اشاره به سیاست های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و نیز دستورالعمل های اجرائی دکتر فرهاد ادهمی مقدم مدیر کل توسعه آموزش و امور دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص برگزاری چهارمین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت‌های بالینی (OSCE) گفت :
در این دوره حدود 70 نفر از دانشجویان متقاضی از واحد های علوم پزشکی تهران ، قم و تنکابن در دو نوبت صبح و بعد از ظهر ( از ساعت 8 صبح الی 19 عصر) در این آزمون شرکت می کنند واز کلیه مراحل آزمون فیلمبرداری می شود . رئیس دانشکده پزشکی سپس با تشریح اهداف و نحوه برگزاری آزمون ارزشیابی صلاحیت بالینی گفت: «آزمون آسکی یک آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی است .
که بصورت عینی در ایستگاه‌های مختلفی که سازماندهی شده است انجام می‌شود و همه دانشجویان رشته‌های پزشکی برای ورود به عرصه بهداشت و سلامت جامعه با یک معیار ارزشیابی و با یک مقیاس یکسان مورد سنجش قرار می‌گیرند.» وی افزود : در چهارمین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت‌های بالینی ، به منظور کنترل کیفیت و نظارت بر روند برگزاری آزمون ، نمایندگانی از سوی وزارت بهداشت و درمان وآموزش پزشکی و همچنین حوزه معاونت علوم پزشکی حضور بهم می رسانند .
دکتر موثقی درباره علت برگزاری این آزمون که بطور مستقل و برای چهارمین دوره متوالی همزمان با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی در واحد پزشکی تهران برگزار می‌شود، گفت : «با توجه به اهمیت آموزش در دوره پزشکی عمومی، هیات ممتحنه و ارزشیابی پزشکی عمومی وزارت بهداشت از سال ۹۴ تاکنون تصمیم به برگزاری یک آزمون در پایان دوره پزشکی عمومی با هدف سنجش مهارت‌های بالینی کسب شده از سوی دانشجویان پزشکی در طول دوره تحصیلی گرفته است .

آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی پنجشنبه 20 آبان در واحد پزشکی تهران برگزارمی شود. نسخه قابل چاپ