افتتاح بخش CT  اسكن در بيمارستان اميرالمومنين وابسته به دانشگاه آزاد اسلامي

بخش CT  اسكن بيمارستان اميرالمومنين با حضور دبير منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي، معاون علوم پزشكي ، وروساي دو واحد شهر ري وتهران پزشكي در تاريخ شنبه 28 آذر ماه سال جاري افتتاح ومورد بهره برداري قرار گرفت ..
دكتر فرهاد سرابندي رئيس بيمارستان اميرالمومنين در مراسم افتتاحيه اين مركز ابتدا از زحمات وتلاش جناب آقاي دكتر سيد حسين يحيوي معاون علوم پزشكي ، بعنوان بنيانگذارو فردي كه توانست با همت والاي خود اين بيمارستان را در جهت كمك به آموزش  هرچه بهتر دانشجويان علوم پزشكي خريداري و در جهت اهداف توسعه اي و ارتقاي كيفي  دانشگاه آزاد اسلامي در اختيار قرار دهد، تقدير وتشكرنمود . وي سپس از خدمات وحمايت هاي بي شائبه دكتر قاضي سعيدي رئيس واحد شهر ري ومساعدت هاي دكتر احمد فيروزان ، رئيس واحد پزشكي تهران طي دو ساله اخير در كسب موافقت هاي اصولي ،پيگيري و تشكيل جلسات متعدد  قدرداني نمود . رئيس بيمارستان اميرالمومنين سپس با ارائه گزارشي از فعاليت هاي انجام شده در بيمارستان هدف از راه اندازي اين بخش را ارائه خدمات هر چه بيشتر به بيماران ومراجعه كنندگان منطقه اعلام نمود . .وي با ابراز اميد واري از راه اندازي ساير بخش ها ي مورد نياز مردم منطقه ، از افتتاح مركز MRI و سونوگرافي در آينده اي نزديك خبر داد .
دكتر يحيوي معاون علوم پزشكي نيز در بخش ديگري از اين مراسم و با اشاره به اين نكته كه هيچ خدمتي بالاتر از دستگيري و خدمت به نيازمندان نيست و بيماران نيازمندترين طبفات اجتماع هستند ، زحمات خدا پسندانه روساي واحد هاي پزشكي ، شهر ري و بيمارستان اميرالمومنين را مورد ستايش قرار داد وافزود ارتقاء كيفيت آموزشي دانشجويان و ارائه خدمات درماني به بيماران دراين بيمارستان كاملاٌ محسوس و چشمگير است و من از ديدن قسمتهاي مختلف آن بسيار خوشحالم ، زيرا اگرچه ساختن مهم است ولي حفظ و نگهداري هر فعاليتي بمراتب مهمتر و ارزش آن بيشتر است .
در پايان مراسم و پس از بازديد مسئولان از كليه بخش هاي بيمارستاني ، بخش CT  اسكن بيمارستان اميرالمومنين توسط مهندس ذهبيون دبير منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي  افتتاح شد .  گفتني است در اين مراسم روساي ساير بيمارستانهاي تابعه واحد پزشكي از جمله دكتر سيدمهدي رئيس بيمارستان بوعلي ، دكتر ناصر رهبر رئيس بيمارستان جواهري ، و دكتر فرهاد ادهمي معاون آموزشي دانشگاه و دكتر اسفنديار متيني مسئول دانشكده پزشكي نيز حضور داشته اند .
شايان ذكر است بخش سی تی اسکن بیمارستان امیر المومنین با مشارکت بخش خصوصی و با تجهيز یک دستگاه سی تی اسکن اسپایرال راه اندازی شده است  .خانم نيكخواه كارشناس و مسئول اين بخش با ارائه توضيحاتي در خصوص ويژگيهاي این دستگاه  گفت : اين دستگاه قادر است روزانه  بین 50 تا 60 بیمار بستری ، سر پائی و اورژانس را پذیرش نماید .و در مقایسه با سی تی اسکن های موجود درسطح شهر و بیمارستانهای دیگر منطقه دارای قدرت تصویر برداری بالا و کیفیت سی تی های مطلوب تر است .و می تواند خدمات ارزشمندی  را به بیماران ارائه نماید . وي گفت بیماران ضربه مغزی که اغلب خیلی بد حال هستند  با كمك این دستگاه مي توان کمکهای شایان توجه اي در تشخیص سریع از وضعیت بیمار ارائه نمود ، خصوصا اینکه چاپ عکسهای آن به صور ت خشک و لیزری بوده و فوق العاده سریع و با کیفیت بالاست .

افتتاح بخش CT  اسكن در بيمارستان اميرالمومنين وابسته به دانشگاه آزاد اسلامي نسخه قابل چاپ