دکتر امین قاسم‌بگلو، مدیرکل توسعه خدمات سلامت حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام فراخوان جذب نیروهای درمانی موردنیاز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تابعه حوزه علوم پزشکی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امین قاسم‌بگلو، مدیرکل توسعه خدمات سلامت گفت: «حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای تامین و تکمیل کادر درمانی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه آزاد اسلامی نیرو جذب می‌کند.» او به مشاغل درخواستی در این فراخوان اشاره کرد و گفت: «پزشک عمومی، پرستار، کارشناس کاردان اتاق عمل، ماما، کارشناس کاردان هوشبری، کمک بهیار، کارشناس امور بیمارستان‌ها، کارشناس بهبود کیفیت، متصدی پذیرش، کارشناس آزمایشگاه، کارشناس رادیولوژی، تکنسین رادیولوژی، کارشناس پروتز، کارشناس امور اطلاعات سلامت، منشی بخش، کارشناس بهداشت محیط، کارشناس بهداشت حرفه‌ای، کارشناس تغذیه، کارشناس ایمنی بیمار و کاردان بهداشت دهان (بهداشت کار دهان و دندان) از جمله عناوین شغلی در این فراخوان هستند.» بگلو درباره نحوه ثبت‌نام متقاضیان نیز افزود: «ثبت‌نام از دیروز 16 آبان آغاز شده است و افراد واجد شرایط می‌توانند با مراجعه به "سامانه جذب نیروهای تخصصی رسته بهداشتی و درمانی" به آدرس jazbniroo.med.iau.ir ثبت‌نام و مدارک خود را تا ۳۰ آبان ارسال کنند.»

آغاز ثبت‌نام جذب نیروهای درمانی موردنیاز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دانشگاه آزاد اسلامی نسخه قابل چاپ