دکتر آرش جنابیان فوق‌تخصص سرطان‌شناسی و رئیس بیمارستان بوعلی از برگزاری چهارمین « بازارچه خیریه ایمان » با همکاری گروه خون و سرطان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران در روزهای پنجشنبه و جمعه 20 و 21 آبان سال جاری خبر داد .

دکتر جنابیان با بیان اینکه بازارچه مردم نهاد "ایمان" در حمایت ازافراد مبتلا به بیماری های صعب العلاج برگزار می گردد اظهارکرد :
این مجموعه متشکل از افراد نیکوکار و خیرین نوعدوستی است که براساس اهداف تعریف شده برای دستیابی جامعه به سلامت و بهداشت تلاش می نمایند .
مدیرگروه خون و سرطان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران درباره انگیزه و هدف ازهمکاری با موسسات آموزشی و سایر سازمانهای مردم نهاد ملی و بین اللملی که در گوشه و کنار جوامع انسانی برای دستیابی مردم به سلامت و بهداشت تلاش می کنند تصریح کرد :
گروه خون و سرطان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران در راستای اهداف و همگام با اعضای خیر و نیکوکار این مجموعه با این آرزو زندگی می کنند که هیچ فردی مبتلا به سرطان و سایر بیماریهای صعب العلاج نشود و بیماران مبتلا نیز هر چه زودتر و بهتر درمان شده و فعالیتهای روزمره خود را از سرگیرند و آنگونه زندگی کنند که آینده ای بهتر را برای خود و در کنار دیگران دیده و افق آینده را زیبا و انسانی و براساس توانمندی های خود ترسیم نمایند.
این استاد سرطان شناسی از عموم دانشگاهیان و مردم خيرو نیکوکار درخواست نمود تا با حضور گرم خود در بازارچه امسال نيز گرما بخش دلهاى بيماران نيازمند باشند.
گفتنی است : تاریخ برگزاری «چهارمین بازارچه خیریه ایمان » پنجشنبه و جمعه 20 و 21 آبان ماه سال جاری ازساعت 11 صبح الی6 بعد ازظهر به آدرس : زعفرانیه. خیابان طاهری. خیابان البرز کوه.کوچه امینیان. پلاک۱ ) می باشد .

چهارمین « بازارچه خیریه ایمان » با همکاری گروه خون و سرطان واحد پزشکی تهران برگزارمی شود نسخه قابل چاپ