دکتر جواد نعمتیان عضو هیات علمی و سرپرست انجمن علمی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ازاد اسلامی واحد تهران طی گزارشی از برگزاری انتخابات اعضای هیئت مدیره انجمن علمی دانشجویان پزشکی خبر داد.
بر اساس این گزارش : هدی آریان ، مائده علیا ، ساسان ذاکری ، حمید زعفرانی آرانی ، المیرا بریمی زاده ، مرجان رضائی منتخبین "انجمن علمی دانشجویان پزشکی " دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران می باشند . گفتنی است : در این انتخابات هدی آریان دانشجوی پزشکی با رای اکثریت اعضاء به عنوان رئیس انجمن علمی دانشجویان پزشکی انتخاب شد.
      دکتر نعمتیان : انتخابات اعضای "انجمن علمی دانشجویان پزشکی " برگزار شد

دکتر جواد نعمتیان سرپرست انجمن علمی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ازاد اسلامی واحد تهران ضمن اعلام این خبر گفت :
مجوز راه‌اندازی «انجمن پزشکی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران در تاریخ 18 مردادماه سال جاری از سوی کمسیون مرکزی انجمن علمی، ادبی و هنری دانشجویی و با موافقت دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شده است .
وی افزود : این گواهی با هدف انسجام بخشیدن به فعالیت‌های دانشجویان و ایجاد ارتباطات علمی بهینه و ترویج علم و احقاق سایر اهداف یاد شده در اساسنامه انجمن به واحد پزشکی تهران اعطا شده است.
سرپرست انجمن علمی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ازاد اسلامی واحد تهران با اعلام برخی برنامه‌های انجمن پزشکی از جمله تعامل و ارتباط با سایر انجمن‌های علمی و نهادهای دولتی و خصوصی در راستای انجام پروژه‌های تحقیقاتی به برگزاری دوره‌های آموزشی مقاله نویسی، پروپوزال نویسی، منبع نویسی، spss، آموزش کامپیوتر، زبان و برگزاری کلاس‌های ورزشی اسامی منتخبین اعضای هیئت مدیره انجمن علمی دانشجویان پزشکی را به شرح اسامی زیر اعلام نمود :
اعضای دانشجویان پزشکی خانم ها و اقایان : هدی آریان ، مائده علیا ، ساسان ذاکری ، حمید زعفرانی آرانی ، المیرا بریمی زاده ، مرجان رضائی می باشند.
همچنین در این انتخابات خانم هدی آریان به عنوان رئیس انجمن علمی دانشجویان پزشکی انتخاب شد.

دکتر نعمتیان : انتخابات اعضای "انجمن علمی دانشجویان پزشکی " برگزار شد نسخه قابل چاپ