دکتر شهلا چایچیان، متخصص زنان و فلوشیپ لاپاروسکوپی و رئیس مرکز تحقیقات روش های کم تهاجمی در زنان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از برگزاری کارگاه آشنایی با تکنیکهای جراحی های کم تهاجمی (لاپاروسکوپی و هیستروسکوپی)
Training Workshop Minimally Invasive Surgery Techniques
LAPAROSCOPY & HYSTEROSCOPY))
در تاریخ پنج شنبه بیست و پنجم آذر ماه از ساعت 8 الی 15توسط این واحد دانشگاهی خبر داد .
      به همت «مرکز تحقیقات روش های کم تهاجمی در زنان » برگزار می شود :
کارگاه آشنایی با تکنیک های جراحی های کم تهاجمی (لاپاروسکوپی و هیستروسکوپی) در واحد پزشکی تهران

رئیس مرکز تحقیقات روش های کم تهاجمی M.I.T. دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهرانResearch Center" Minimally Invasive Techniques" با بیان اینکه آخرین مهلت ثبت نام این کارگاه بیستم آذرماه سال جاری می باشد گفت :
محورهای اصلی این کارگاه آموزش موارد مختلفی است همچون :
آموزش با شبیه ساز لاپاروسکوپی و هیستروسکوپی ، نمایش جدیدترین فیلم های جراحی ،آموزش عملی بر روی مرغ و قلب گوسفند ، کار با دستگاه شبیه ساز Pelvic Trainer و نیز آموزش تکنیک هائی برای بخیه زدن در لاپاروسکوپی .
مدرس کارگاه « آشنایی با تکنیکهای جراحی های کم تهاجمی » با دعوت از عموم پزشکان و دانشجویان گفت :
علاقمندان جهت شرکت و ثبت نام در این کارگاه آموزشی می توانند با مراجعه حضوری به مرکز تحقیقات روشهای کم تهاجمی درزنان واقع در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی ، طبقه سوم ساختمان ابن سینا به آقای کشاورز یا تلفن شماره 22006661تا6 داخلی 301 یا شماره مستقیم 22602478برای دریافت اطلاعات بیشتر تماس حاصل نمایند.
گفتنی است : هزینه ثبت نام برای پزشکان: 150هزار تومان و برای دانشجویان: 80 هزار تومان می باشد .

به همت «مرکز تحقیقات روش های کم تهاجمی در زنان » برگزار می شود :