برگزاری برنامه مدون اختلالات بارداري 1و2 در واحد پزشکی تهران

معاونت آموزشی واحد پزشکی تهران « مرکز مطالعات وتوسعه آموزش EDC » برگزار نمود :

برگزاری برنامه مدون اختلالات بارداري 1و2 در واحد پزشکی تهران

دكتر فرهاد ادهمي معاون آموزشي واحد پزشكي اعلام نمود : برنامه مدون اختلالات دوران بارداري 1و2ویژه متخصصين زنان به مدت دو روزبا همکاری دانشگاه شهيد بهشتي در محل سالن آمفی تئاتر واحد پزشکی تهران در تاریخ 25 و 26 آذر ماه سال جاري برگزار گردید .وی گفت هدف از برگزاری این برنامه آموزشی بحث وتبادل نظر پیرامون اختلالات دوران بارداري ذكر جديدترين مطالب و متدهاي درمان آنها می باشد .

دکتر محسني مسئول مرکز مطالعات وتوسعه آموزش( EDC) واحد پزشکی تهران در تكميل اين گزارش اعلام نمود : دبیر علمی این سمینار آموزشی دکتر سيما طادي متخصص زنان و زايمان و عضو هيات علمي واحد پزشكي تهران است . وي گفت : تعداد14 نفر از سخنرانان، اعضاء هیات علمی گروه زنان دانشگاه آزاد اسلامی و 4 نفر از دانشگاه شهيد بهشتي و2 نفراز اعضاي هیات علمی گروه زنان دانشگاه تهران می باشند .

گفتنی است دوره آموزشی مذکور دارای مجوز باز آموزی از دفتر آموزش مداوم جامعه پزشکی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی است و در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی باز آموزی با اعطای 10 امتیاز ارائه می گردد.

برگزاری برنامه مدون اختلالات بارداري 1و2 در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ