دكتر مير مسعود فاطمي معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران طی گزارشی از حضور دكتر طه هاشمي معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي در جلسه هيئت رئيسه واحد پزشكي تهران خبر داد .

دکتر فاطمی معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران ضمن اعلام این خبر گفت :دراین دیدار صمیمانه که در آستانه اربعين سالار شهيدان با حضور رئیس دانشگاه صورت گرفت ، دكتر طه هاشمي معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي پس از استماع نظرات اعضاء هيئت رئيسه از اهتمام و توجه خاص مسئولان ارشد این واحد دانشگاهی براي دستيابي به ارتقاء سطح فرهنگي علمي و پژوهشي رشته هاي علوم پزشكي تقدیر و تشکر نمود .
دکتر هاشمی در جریان بازدید از مراکز مختلف دانشگاه برضرورت توسعه فعاليت هاي فرهنگي دانشگاه با نگاهي نو و متناسب با نيازهاي نسل جوان با توجه به اقتضائات زمان و مكان تاکید نمود .
دكتر سيد محمود طباطبايي رئيس دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تسليت به مناسبت اربعين اباعبدالله الحسين ع و خير مقدم به مناسبت حضور دكتر سيد طه هاشمي در جمع هیات رئیسه به تشريح گوشه اي از اقدامات انجام شده در جهت ارتقاء وضعيت واحد پرداخت و بر ضرورت توجه ويژه و مستمر مسئولان دانشگاه نسبت به حوزه علوم پزشكي تاكيد نمود.
در ادامه این نشست دکتر فاطمی گزارشی مبسوطی از اهم فعاليت هاي انجام شده در ارتباط با احداث مجتمع ورزشي شهدا دانشجو ، نوسازي و تجهيز آشپزخانه واحد ، بازسازي نماز خانه واحد ارائه کرد.
وی اهتمام به جذب ومشاركت دانشجويان درانجام امور دانشجويي فرهنگي را از طريق توسعه كانون هاي فرهنگي ، تدوين اخلاق حرفه اي پزشكي و نیز احداث سراي گفتگوي دانشجو و همچنين سایر طرح هاي در دست پيگيري واحد را بخشی از برنامه های در دست اقدام این واحد دانشگاهی برشمرد .
گفتنی است : دکتر هاشمی معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي باز خواني سبك زندگي اسلامي متناسب با نيازهاي روز، اجرای طرح هاي ماندگار، تدوين اخلاق حرفه اي در حوزه هاي مختلف علوم ، تدوين زندگينامه مفاخر علمي و فرهنگي ، بها دادن به فعاليت ها و ايده هاي تازه دانشجويان در قالب تنوع و تكثر كانون ها و نشريات دانشجويي را در راستاي ارتقاء نياز محور فرهنگ در دانشگاه آزاد اسلامي ارزيابي نمود.

حضور صمیمانه دکتر سید طه هاشمی معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع هیات رئیسه واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ