انتصاب سرپرست پلی کلنیک تخصصی قدس

با صدور حکمی از سوی دکتر احمد فیروزان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران خانم دکتر عاطفه رضازاده مهر جو به سمت سرپرست درمانگاه قدس منصوب گردید. رییس واحد پزشکی تهران در مراسم معارفه ایشان ازخدمات ارزشمند آقای دکترامیر علی توابی که در مدت پنج سال گذشته اداره درمانگاه قدس را عهده دار بوده اند و در معرفی تسهیلات و امکانات درمانگاه به مردم منطقه اقدامات موثری انجام داده اند ، تقدیر وتشکر بعمل آورد . درمانگاه تخصصی قدس واقع در شهرک غرب یکی از 4 مرکز آموزشی – درمانی وابسته به واحد پزشکی تهران است که در محوطه ای به مساحت 4129متر مربع و1077متر مربع بنای مفید دارای درمانگاه های تخصصی اطفال ، زنان ، داخلی ،جراحی ،قلب وعروق ،گوش وحلق وبینی ،چشم پزشکی ،ارولوژی وآزمایشگاه می باشد که در نوع خود در منطقه بی نظیر است . پایگاه بهداشت درمانگاه قدس ارائه دهنده خدمات بهداشتی وتنظیم خانواده ،مراقبت مادران باردار ، پایش رشد کودک وواکسیناسیون به صورت رایگان می باشد . این پایگاه همچنین یکی ازمراکز کارآموزی وکارورزی دانشجویان پزشکی ،بهداشت محیط وحرفه ای پرستاری وتغذیه دانشگاه آزاد اسلامی است و سالیانه مسئولیت آموزش حدود 1000دانشجو را به عهده دارد. گفتنی است خانم دکتر رضا زاده مهرجو در سال 75 از همین واحد دانشگاهی فارغ التحصیل شده است ، و دارای سوابق اجرائی و مدیریتی متعددی می باشد.

انتصاب سرپرست پلی کلنیک تخصصی قدس نسخه قابل چاپ