مهندس روح اله عسگری معاون مالی و اداری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران پانزدهم آذر ماه، روز حسابدار را به تمامی فعالان در این عرصه به ویژه تلاشگران در امور مالی دانشگاه تبریک گفت .
مهندس عسگری با بیان اینکه حسابداران مغز يك سيستم مالي بوده كه موفقيت ايشان باارزش ترين دارایي هاي نامشهود ترازنامه سازمان است در پیامی از حسابداران این واحد دانشگاهی تقدیر کرد.
مهندس عسگری در این پیام آورده است:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن پیام تبریک مهندس عسگری معاون مالی و اداری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران به شرح زیر است :

همکاران گرامی امور مالی و حسابداری
سیستم های پویای اداری عناصر تعریف شده و ساختار کارایی دارد که هر عنصری در آن به مثابه یک منبع تأثیر گذار می تواند با به کارگیری توان و تجربه ، خلاقیت و کوشندگی خود در مجموعه اثر بخش و نقش آفرین باشد.
در این میان حسابداران و متصدیان امور مالی به عنوان شاهرگ های تغذیه کننده و پشتیبان ، با دقت نظر، پاکدستی و جدیت ؛ اعضای امین و مورد وثوق مجموعه بوده و با برنامه ریزی ، نظارت و پایش مستمر منابع و هزینه کردها سیستم را زنده و پیش رونده نگاه می دارند.
روز حسابدار فرصت معتنمی است تا اینجانب با تبریک این روز به همه همکاران حسابدار و کارگزاران مالی دانشگاه از زحمات و تلاش های تک تک عزیزان به ویژه در پیاده سازی برنامه های مالی ابلاغی وزارت متبوع در کمترین زمان ممکن تقدیر و سپاسگزاری نمایم.
سلامتی و توفیق روز افزونتان را از خداوند منان خواستارم

تبریک معاون مالی و اداری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران به مناسبت روز حسابدار نسخه قابل چاپ