دكتر سيد محمود طباطبايي رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در پیامی سالگرد حماسه 16 آذر را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی واحد پزشکی تهران متن پیام تبریک دکترطباطبائی به شرح ذیل است:
درودهایی خالصانه و از صمیم دل بر شما دانشجویان عزیز
واژه ی زیبا و نشاط آفرین "دانشجو" یادآور مفاهیمی بسیار ارزشمند و شورانگیز می باشد. علم و آگاهی و دانایی از یک طرف، و جوانی و جویندگی ویابندگی از طرف دیگر.
دانشجو کسی است که با روحیه ای جوان و جوانمرد و پرنشاط در جستجوی نور دانش و معرفت و فضیلت، از هیچ تلاشی فروگذار نمی کند.
اینجانب 16 آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجوی مسلمان گرامی داشته و توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.
دکتر سید محمود طباطبایی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

پيام تبريك دكتر سيد محمود طباطبايي رياست محترم دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو نسخه قابل چاپ