میثم اخلاق دوست دانشجوی پزشکی و دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با حضور در« ششمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران » از سوی وزارت بهداشت به عنوان دانشجوی منتخب تقدیرشد .

در آیین اختتامیه این مراسم که روز چهاردهم آذرماه از سوی سازمان جهاد دانشگاهی تهران با همکاری دستگاه‌های علمی و فرهنگی کشور برگزارشد ، ضمن قدردانی از این دانشجوی برگزیده ، تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران به وی اعطا شد .
به گزارش روابط عمومی واحد پزشکی تهران در این آئین که با هدف ترویج روحیه ایثار و فداکاری و فرهنگ‌ سازی در میان دانشجویان برگزار می‌شود از گروه‌های دانشجویی یا دانشجویانی که در عرصه‌هایی همچون حفاظت از محیط‌ زیست، اهدای خون، اهدای عضو، حمایت از کودکان خیابانی، اکرام ایتام، توانبخشی به معلولان، حمایت از افراد بی‌بضاعت و نیازمند، ایثار و شهادت و دفاع از کیان میهن و انقلاب اسلامی، آبادانی کشور به‌ویژه سازندگی مناطق محروم و امدادرسانی در حوادث طبیعی و غیرمترقبه حضوری فعال و داوطلبانه داشته‌اند، با اعطای تندیس و لوح تقدیر، قدردانی به عمل می‌آید.
گفتنی است : ششمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران به میزبانی دانشگاه تهران با حضور دکتر طیبی رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر حبیبی رئیس سازمان جوانان هلال احمر، حجت‌الاسلام مؤذنی معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و حجت‌الاسلام محمدی نماینده نهاد رهبری با حضور جمعی از مسئولان و دانشجویان از ساعت ۱۴ تا ۱۷ روز چهاردهم آذرماه، در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزارشد .

در ششمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران از دانشجوی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران تقدیر شد . نسخه قابل چاپ