دکترخلیل علی محمدزاده عضو هیات علمی دانشگاه و مدیر کارگروه جمعیت و تعالی خانواده بسیج جامعه پزشکی در همایش مادران، پرچمداران جنگ نرم در سالن همایش های دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، طی سخنانی با تبریک سالگرد تشکیل بسیج، به تفاوت های جنگ نرم با جنگ سخت پرداخت و گفت:
دشمنان همچنان به دنبال ريشه‌كني بسيج هستند ولي علیرغم تلاش های گسترده آنها، نهال نازک بسیج، امروز تبدیل به يك درخت تناور و پرثمرشده است.
      توسط دکترخلیل علی محمدزاده و در همایش مادران، پرچمداران جنگ نرم مطرح شد :
اگر مادر پرچمدار مقابله با جنگ نرم شود، جنگ نرم دشمن به شكست سختی مي‌انجامد.

وی با اشاره به فرازهایی از آخرین پیام امام راحل به مناسبت تشکیل بسیج مستضعفین در سال 67 گفت: اینکه امام(ره) در یکی از فرازهای این پیام فرموده اند؛ "اگر بر كشوري نواي دلنشين تفكر بسيجي طنين انداز شد، چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد ماند والا هر لحظه بايد منتظر حادثه ماند"، بیانگر جایگاه کلیدی تفکر بسیجی در مقابله با جنگ نرم و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
وی جنگ نرم را خطرناك‌تر و پيچيده‌تر و به ظاهر كم‌هزينه‌تر از جنگ سخت و عرصه آن را نیز گسترده تر خواند و گفت: فضاي مجازي و شبهه افكني‌ها و انكارهايي كه از اين طریق، نسبت به اسلام، قران، انقلاب، نظام اسلامی و معارف ديني روا مي‌دارند، تنها يكي از هزاران عرصه در اين جنگ است و نخبگان دانشگاهی باید برای حضور در این فضاها مبتنی بر مطالعه، انگیزه و برنامه ریزی درست اقدام کنند.
وی با ذکر این مطلب که جنگ نرم در مقایسه با جنگ سخت یک جنگ فرهنگی تمام عیار است، اظهار داشت: در تهديد نرم دشمن افکار خود را در حوزه‌هاي فرهنگي، اجتماعي، اقتصادی و سياسي و سایر حوزه ها به تدریج نفوذ می دهد و جان و روح انسانها را هدف قرار مي‌دهد و به تعبير مقام معظم رهبري جنگ نرم چون موریانه، به مرور و به تدریج مغز ستون را می خورد و جسم ها پروار می شوند و روح ها به قعر جهنم می روند.
این استاد دانشگاه هدف مشترك دشمن در هر دو جنگ را فروپاشي نظام ذکر کرد و گفت: اگر صحنه کنونی را بخوبي ببينيم، عمق جنگ نرمي كه دشمن با ابزارها و امكانات خود و به شيوه‌هاي مختلف از طريق ماهواره‌ها، فضاي مجازي و شبكه‌هاي داخلي و نفوذي خويش به راه انداخته است را به خوبي خواهيم ديد.
وی يكي از اهداف جنگ نرم دشمن را استحاله خانواده عنوان کرد و گفت: دشمن از وجود خانواده سالم كه نقش تربيتي خود را در تقويت باورهاي معنوي و مقابله با استحاله فرهنگي و سياسي و اجتماعي به نحو موثر و بارزي ايفاء كند، در رنج و عذاب است و به طرق مختلف مي‌كوشد خانواده را از مسير درست و اصیل خود منحرف كند و كميت و كيفيت خانواده را هدف قرار داده است.
مدیرکارگروه جمعیت و تعالی خانواده بسیج جامعه پزشکی بخش عمده ای از تلاش ها در جنگ نرم را هويت زدایی از زن مسلمان اعلام کرد و گفت: از جمله اهداف شومي كه در برنامه‌هاي ماهواره‌اي و شبکه های مجازی دنبال مي‌كنند، به ابتذال كشاندن زن، جدايي او از خانواده، رواج تنوع طلبی و ايجاد تزلزل در خانواده و از اين راه نابودي پایه های سلامت جامعه است.
وی در ادامه گفت: در جنگ نرم، دشمنان اسلام با تمام قوا و ابزارها و امكانات مي‌كوشند كه ديدگاه اسلام درباره زن در جامعه شنيده نشود و یا عقب مانده و کهنه معرفی شود و برعكس ديدگاه شکست خورده غرب درباره زن كه بر اصالت لذت و دنياگرايي و بي‌اخلاقي و بي‌بندوباري و فمنيسم استوار است، اشاعه يابد.
وی افزود: دشمنان پيوسته تلاش مي‌كنند زنان جامعه را به مقابله با ديدگاه اسلامي درباره زن تشويق كنند. آنها به وضوح مي‌گويند: اگر بتوانيم زن را در جوامع اسلامي از عزت و كرامتي كه اسلام براي او قائل شده، دور سازيم، و اگر بتوانيم خانواده را دچار دگرگوني كنيم، ديگر جامعه اسلامي، مردان بزرگي در آغوش پرمهر مادران پرورش نخواهد داد.
وی با طرح این سوال که چرا در جنگ نرم، مادر هدف قرار گرفته است؟ اظهار داشت: به خاطر اينكه نقش مادري، نقش برجسته و تربيتي است. مادر نخست معلم انسان است. او كارخانه انسان سازي است. كانون احساسات و عواطف و محبت در خانواده است مادر در مدیریت، رهبری و ارشاد اعضای خانواده، انساني متحمل است و نقش بي‌بديلي در رشد و تعالي جامعه دارد.
وی مادر را مایه آرامش و امنیت خانواده خواند و با اشاره به نقش ممتاز شهیدان که دست پرورده زنان پاکیزه هستند، گفت: شهدای ما ستاره های فروزانی هستند که با رجوع به آن ها می شود، راه را پیدا کرد. در غبارآلودگی فتنه ها کافی ست به وصیت نامه آنها مراجعه کنیم، جهت حرکت و راه اصیل انقلاب را خواهیم شناخت، چون آن ها با همه هوش شان و با تمام حواس شان، متوجه کانون رهبری بودند، تا ببینند از آن کانون چه فرمانی می رسد. مادران انقلاب چنین فرزندانی را تربیت کرده اند.
وی اضافه کرد: در جنگ نرم دشمن به دنبال آن است؛ زن مادر نباشد. زن فرزند تربيت نكند. زن شوهرداري نكند. زن مکمل همسرش نباشد. زن در مرکز خانواده قرار نگيرد، حتی به تعداد فرزندآوری زن نیز حساسیت شدید دارند. در فرزندپروری او هم دخالت می کنند. به چه دليل؟ چون اگر مادر پرچمدار مقابله با جنگ نرم شود، جنگ نرم دشمن به شكست سختی مي‌انجامد.
دکترعلی محمدزاده رتبه مادر در سبک زندگی خانواده را دارای وزن و ضریب بالایی دانست و بیان داشت: برای تغییر سبك زندگي ايراني و اسلامي، بیشترین تاکید بر روی زن است، چون اگر سبك زندگي او تغيير كند، تغییر سبک سایر اعضای خانواده به آسانی صورت می گیرد و در پي آن جامعه نيز از جاده اسلاميت و معنويت دور مي‌شود.
وی گفت: امروز زنان جامعه ايراني، بيش از هر زمان ديگر مورد طمع دشمنان اسلام هستند. چون به بركت انقلاب اسلامي در عرصه‌هاي علمي، فرهنگي و اجتماعي خيلي فعال و تاثيرگذارند. در دانشگاه‌ها، بيمارستان‌ها، مدارس، عرصه‌هاي ورزشي، هنري و در تخصص های گوناگون و محیط های کسب و کار و كارآفريني بحمدالله خانم‌هاي موفق و سرآمد فراوانند. دشمنان وقتي اين همه زن مسلمان تحصيل كرده و موثر در پيشرفت جامعه اسلامي را مي‌بينند، احساس خطر مي‌كنند، فلذا بر حجم تهديدات و توطئه‌هاي خود مي‌افزايند.
این عضو هیات علمی دانشگاه در جمع بندی خاطر نشان شد: خانم‌هاي جامعه ما به چنان سطح بالایی از تكامل علمي و معنوي رسيده‌اند كه در هيات‌هاي انديشه‌ورزي كه مقام معظم رهبري به عنوان جايگزيني براي واژه اتاق فكر غربي‌ها ذكر كرده اند، مي‌توانند بنشينند، قوت‌ها و ضعف‌هاي دروني جامعه را ببيند، فرصت‌ها و تهديدهاي بيروني را بشناسند و با برنامه‌ريزي و ارائه راهكارهاي مناسب، رسالت خود را در مقابله با جنگ نرم دشمنان كه با تكيه بر زور و تزوير و پول و امكانات عظيم تبليغي و عمليات پيشرفته رسانه‌اي دنبال مي‌شود، به نحو مطلوبي انجام دهند و به راستي پرچمدار شايسته جامعه در نبرد خطرناك نرم جريان شيطاني بر عليه نظام اسلامي باشند.

توسط دکترخلیل علی محمدزاده و در همایش مادران، پرچمداران جنگ نرم مطرح شد :
اگر مادر پرچمدار مقابله با جنگ نرم شود، جنگ نرم دشمن به شكست سختی مي‌انجامد.