به گفته میثم اخلاق دوست دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران، مجری و مدرس این طرح، براساس نیاز جامعه وبمناسبت روز جهانی ایدز، نسبت به برگزاری کارگاه آموزشی تربیت مربی مروجان پیشگیری از ایدز، ویژه دبیران کانون های شاخه دانشجویی و جوانان شعب هلال احمر استان تهران اقدام شد.

وی افزود: این برنامه با همکاری معاونت درمان و توانبخشی هلال احمر استان تهران، معاونت محترم جوانان جمعیت هلال احمر استان تهران و شورای اجرایی مجمع دبیران کانون های دانشجویی این جمعیت با حضور حدود 80 نفر از دبیران کانون های دانشجویی و جوانان استان تهران، در سالن اجتماعات این جمعیت و به مدت 8 ساعت برگزار شد.
اخلاق دوست افزود : این دوره با محوریت آگاه سازی و همچنین توانمندسازی حاضران و در راستای شناخت بیماری ایدز، لزوم پیشگیری، شناخت دلایل شیوع، راهکارهای پیشگیری و از همه مهمتر شیوه و حدود معاشرت با افراد مبتلا و مشکوک به ابتلاء، طرح ریزی و اجرا شد.
افراد حاضر در این دوره بیشترین گروه در معرض خطر ابتلا هستند و از سمتی بیشترین و نزدیک ترین ارتباط را در گروه همسالان (peer group) دارند و می توانند به صورت تن به تن به آگاهی بخشی در خصوص این بیماری بپردازند.
بهترین راه برای مهار ایدز آگاه سازی نوجوانان و جوانان و ارکان خانواده ها می باشد.
امید است با اتکال به لطف و عنایت خداوند برگزاری طرح های آموزشی و آگاهی بخشی در این خصوص روز به روز افزایش یابد. وی همچنین از برگزاری این طرح در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران خبر داد که انشاا.. با حمایت مسئولین واحد برگزار گردد.

کارگاه آموزشی تربیت مربی و مروجان پیشگیری از ایدز، توسط دبیر هلال احمر دانشگاه برگزار شد. نسخه قابل چاپ