در کمال تاسف با خبر شدیم مادر گرامی خانم دکتر فرشته شاه محمدی جراح و متخصص زنان و زایمان و رئیس بیمارستان جواهری روز پنجشنبه 2 دیماه سال جاری دار فانی را وداع گفته و به رحمت ایزدی پیوسته اند.
دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران ، اعضاي هيات رئيسه ، اساتيد ، كاركنان و دانشجويان واحد پزشکی تهران با ارسال پیامی ضمن تسلیت به ایشان، براي آن مرحوم رحمت و مغفرت و براي خاندان مكرم ایشان صبر و شكيبايي از درگاه خداوند متعال مسئلت نموده اند .
متن کامل این پیام را می خوانیم :
      پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت مادر گرامی رئیس بیمارستان جواهری

سركار خانم دكترفرشته شاه محمدي
استاد فرهیخته و رئيس بيمارستان جواهري تابعه واحد پزشكي تهران
در گذشت مادر گرامي حضرتعالي موجب تاسف و تاثر شد . از درگاه خداوند متعال براي آن مرحوم رحمت و مغفرت و براي خاندان مكرم صبر و شكيبايي مسئلت مي نمايد .
رئيس دانشگاه ، اعضاي هيات رئيسه ، اساتيد ، كاركنان و دانشجويان
دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران
و پزشکان و پرسنل بیمارستان جواهری

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت مادر گرامی رئیس بیمارستان جواهری نسخه قابل چاپ