دکتر سید محمود طباطبائی رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران در پیامی فرارسیدن سالروز میلاد حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نو میلادی را تبریک گفت.
متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
" يا مَريمُ إنَّ اللَّهَ يُبَشِّرُكِ بِكَلِمَةٍ مِنهُ اسمُهُ المَسيحُ عِيسَي ابنُ مَريمَ وَجيِهاً فِي الدُّنيا وَ الآخِرَةِ و مِنَ المُقَرَّبينَ)
اي مريم! خدا تو را به كلمه‏ اي از جانب خودش بشارت مي‏دهد كه نامش مسيح ، عيسي بن مريم است ؛ در حالي كه در دنيا و آخرت آبرومند و از مقرّبان الهي است . (آل عمران ، آيه 45 )
اساتید فرهیخته ، دانشجویان عزیز و کارکنان گرامی
خجسته زادروز باشکوه پیامبر بزرگ الهی حضرت عیسی مسیح (ع) پیامبر صلح و دوستی و آغاز سال 2017 میلادی میلادی فرصت مغتنمی است برای همدلی و صمیمیت در جهت حفظ واعتلاء ارزش های والای الهی انسانی و تبریک و تهنیت به رهروان راستین مکتب توحید و یکتاپرستی .
اینجانب، امیدوارم با پیروی از سیره وسلوک آن پیامبرعظیم الشان در سال جدید میلادی شاهد صلح ، ثبات و آرامش در سراسر جهان باشیم ، چراکه بر اساس آموزه ها و تعالیم اسلامی اعتقاد داریم عیسی مسیح زنده ودر سایه حق تعالی از یاران مهدی موعود (عج) است و با بازگشت همه جوامع بشری و نگرش عمیق آنها به تعالیم عالی یکتاپرستی و انسان‌ساز پیامبران الهی همچون تعالیم پر مهر و برکت حضرت عیسی مسیح (علیه‌السلام) ، تمامی انسان‌ها می توانند با هر دین و مذهبی توام با صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند.
دکتر سید محمود طباطبائی
رئیس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران

پیام تبریک رئيس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و آغاز سال نو میلادی نسخه قابل چاپ