دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با حضور در مراسم نمادين آغاز سال نو ميلادي فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و سال نو میلادی را به دانشجويان مسیحی رشته های مختلف علوم پزشکی تبریک گفت :
      در مراسم جشن كريسمس ودر جمع دانشجويان مسيحي واحد پزشكي تهران مطرح شد:
دکتر طباطبائی : پيام حضرت مسيح پيام محبت و عشق و ايثار است . مفاهيمي كه جامعه بشري امروز سخت به آن محتاج است .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با سخنرانی در جمع دانشجویان مسیحی و درمراسم با شكوه جشن كريسمس با تاكيد بر اينكه در نظام جمهوری اسلامی ایران، ارامنه جایگاه ویژه ای دارند وهمیشه مورد احترام بوده اند اظهار داشت :
در فرهنگ اسلامی نه تنها حضرت عیسی بن مریم (علیه السلام) بلکه تمام انبیاء الهی دارای کمالات رفیع اخلاقی می باشند و دامن ایشان از هر گونه ناپاکی و رذایل اخلاقی مبرا دانسته شده است.
دكترطباطبائي سپس با تبيين جايگاه عظيم الشان حضرت عیسی مسيح درآموزه هاي ديني مكتب اسلام گفت : خداوند متعال در قرآن کریم با بیان اوصاف ارزنده حضرت مسیح ایشان را به عنوان یکی از اسوه های برتر اخلاقی معرفی می نماید بطوری که هر انسان آزاد و موحدی سزاوار است ، زیبایی های اخلاقی آن حضرت را در زندگی خود نهادینه و الگو سازی کند .
چهره ماندگار عرصه علوم پزشکی افزود : نگاه اسلام به حضرت مسیح(علیه السلام) یک نگاه ارزشی و اخلاقی است و در آيات بسياري از قرآن کریم به مقام توحيدي عيسي ابن مريم اشاره شده است ، وی تنها پيغمبري است که از سنين کودکی به پیامبری مبعوث شده و پيام او در سراسر زندگیش ، سرشار از لطف، دوستی و انسانیت و گذشت است .
دکتر طباطبائی با اشاره به اینکه دعوت به خداپرستی و پرهیز از شرک، اصلی ترین و محوری ترین برنامه همه انبیاء الهی بوده است گفت : همانگونه که دین اسلام آیین دوستی و مهرورزی است؛ و هیچگاه این مکتب انسان ساز به دنبال ظلم و تعدی به حقوق سایر انسانها و مروج ستیز و جنگ با پیروان ادیان توحیدی نبوده است،یگانه پرستی ،پیام مشترک همه انبیاء الهی و نماد یك حركت فرهنگى و فكرى است ، تا بدین وسیله پیروان خود را در تشخیص حق از باطل یاری رسانند .
رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت :
در تعالیم مذهبی و آموزه های دینی ما اعتقاد راسخ بر این است که حضرت عیسی مسیح زنده و در سایه حق تعالی از یاران مهدی موعود (عج) است. همانگونه که امام علي‏ عليه السلام در خطبه ای از نهج البلاغه ، در باره عظمت روحی و فضایل اخلاقی حضرت عيسي‏ عليه السلام می فرمایند :
حضرت عیسی (ع) " نه مال و ثروتي داشت كه او را به خود مشغول گرداند و نه طمعي كه به خواري‏اش اندازد ، مركب او دو پايش بود و خدمت كارش دو دستش " وامروز آنچه برایمان نوید بخش است، این است که مهدی موعود (عج) روزی همراه با صالحان و نیکان خواهند آمد و براي تعالی روح بشری و استقرارعدل و عدالت در جهان ، انسان ها را از گمراهی و بیراهه ای که به دلیل انحراف پیروان ادیان مختلف درفهم صحیح و درک واقعی از دین شده است ،در می آورند. رئیس دانشگاه در ادامه سخنان خود با یاد آوری سابقه تاريخي وحدت و همبستگي ايرانيان گفت :
در سرزمين ما ايران ، در طول قرون و اعصار اقوام و اديان با محبت و دوستي و مهرباني در كنار هم زندگي كرده اند و ما هم بايد با الهام از مسلک آنان در سختي ها و شاديها ، فراز ها و فرود ها همچنان در كنار هم باشيم .
وي با ياد آوري رشادت و شجاعت مسيحيان ايراني در طول هشت سال دفاع مقدس گفت : ارامنه و مسيحيان ايراني در جنگ با دشمن نيز خود را شریک میهن دانسته و از حریم آب و خاک و سرزمين خود جوانمردانه دفاع کرده اند.
دکتر طباطبائی در پایان سخنان خود تاكيد نمود : مسلمانان و مسیحیان ایران زمین ، با هم برادرند و هیچ چیزی نمی تواند آنها از هم جدا کند.
گفتنی است : در این مراسم که به همت دکتر میر مسعود فاطمی معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در سالن اجتماعات واحد پزشكي تهران برگزار شد ، دانشجویان مسیحی رشته هاي مختلف علوم پزشكي به اسامی :
دالار ابراهيمي ، مينلي مانوك ، ناره ساهاك بابرودي ، زهرا ميرزاجاني ، تني كشيشيان ، شاريس نظريان ، ادنا اله ورديان ، دالار هواگيميان ، مانيسا ميرزاخانيان ، مليندا كسبريان كهنه شهري ، سيونه وارتانيان خويگاني ، ماتيو موسي خاني ، زپيور طهماسيان سواراني ، مينلي سركيسيان ، ناييري ابوليان ، سينتيا خسرويان ، مارگريتا اداميان ، كارولين عبادفردزاده ، رنيا هونانيان ، نارينه شاه نظري ، اده ملكيان مهر ، ارپا هاروطونيان ، پاتريك هونانيان ، گايانه بنيادي ، رنيتا خانلري ، ليا صفرلو ، ناتالي شمشويان ملحمي ، لارا عيساييان خونگي ، ورا ابراهيمي ، الويرا غوكاسيان ، پيونيك كشيش بانوس ، تالين رستمي ، سواگ ظهرابيان ، ميلن باريجانيان نماگردي
هدایای سال نو خود را به همراه شاخه ای گل به رسم همدلی و صمیمیت از دستان پرمهر رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی دریافت کردند .

در مراسم جشن كريسمس ودر جمع دانشجويان مسيحي واحد پزشكي تهران مطرح شد: