دکترحسن افتخاراردبیلی استاد پیشکسوت دانشگاه و سخنران کارگاه آموزشی "چگونه می توان ارتباط اجتماعی موثر برقرار نمود؟" با بیان اینکه در هزاره سوم و جوامع امروزی انسان محور توسعه است و تحول و تغییردرکسب مهارتهای اجتماعی موجب کشف ظرفیت شگفت انگیز درونی همه انسانها و ارتقاء سطح توانمندی علمی دانشجویان است ، تصریح کرد :
کسب مهارت های ارتباطی در ایجاد یک رابطه موفق با دیگران و افزایش سطح توانمندیها وبالا بردن اعتماد به نفس در افراد تاثیر بسزائی دارد .
      در کارگاه آموزشی ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان مطرح شد :
کسب مهارتهای ارتباطی موجب کشف ظرفیت درونی و ارتقاء سطح توانمندی علمی دانشجویان است .

این استاد برجسته دانشگاه افزود : با وجود اهمیت و نقش روزافزون ارتباطات در زندگی روزانه آدمیان و ضرورت دستیابی به مهارتهای ارتباطی هنوزهم بسیاری از افراد به این امر توجه نمی كنند و همین موضوع باعث شده است كه قادر به انتقال افكار و ایده های خود نبوده و در برقراری ارتباط موثر با دیگران ناتوان باشند. این ناتوانی امكان رقابت موثرو سازنده در فضای كاری و قرارگرفتن در مسیر پیشرفت حرفه ای را با مشکلات عدیده ای مواجه می کند .
وی افزود : اینكه دیگران بتوانند پیام شما را بطور شفاف و موفقیت آمیز دریافت كنند برای برقراری ارتباط بسیار مهم و ضروری است و برای دستیابی به این مهم شما باید مخاطب خود را بشناسید و شرایط فرهنگی و شرایط محیطی كه فضای صحبت شما را در برگرفته است را بسنجید.
دکتر افتخار اردبیلی با اشاره به مباحث متنوع و گسترده ای که آموزش آن در حیطه ارتباطات میان فردی حائز اهمیت است گفت :
پرداختن به موضوعاتی همچون ضرورت کسب مهارت ها ي ارتباطي بويژه براي دانشجويان رشته هاي علوم پزشکی و پیراپزشکی که برای ارائه خدمات درمانی حرفه ای و تخصصی خود و نیز پاسخگوئی به نیازهای روزمره بیماران با طیف وسیعی از مردم سر و كار دارند ، تداوم برگزاری این جلسات و کارگاه های آموزشی را بیش از پیش مشخص می سازد .
وی با اشاره به اینکه کسب مهارت های اجتماعی نیاز به تمرین و ممارست دارد . گفت محور عمده ترین عناوین مهمی که آموزش آن یک ضرورت است عبارتنداز موضوعاتی همچون :
چگونه می توان ارتباط اجتماعي موفق داشت ؟
چگونه ميتوان اين مهارتهای ارتباطی را كسب و تجربه كرد ؟
نقش ارتباط كلامي ، حسي و حركتي در ارتباط اجتماعي چیست ؟
و عوامل موثر و تعيين كننده در شكل گيري مهارتهاي ارتباطي کدامند ؟
دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نیز با ارائه گزارشی از نحوه برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه "چگونه می توان ارتباط اجتماعی موثر برقرار نمود؟" برای اعضاء باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان گفت :
در این کارگاه آموزشی که با استقبال گسترده دانشجویان عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان روبرو شد مطالب آموزنده و مفیدی توسط دکتر افتخار اردبیلی مدرس و سخنران این کارگاه آموزشی مطرح شد و دانشجویان ضمن پرسش و پاسخ پیرامون مسائل و مشکلات ارتباطی فردی و حرفه ای خود از مباحث علمی آن بهره مند شدند .
وی افزود : باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با داشتن بیش از 80 عضو فعال با برگزاری کارگاه های آموزشی مختلف در زمینه های علمی ، پژوهشی ، فرهنگی و اجتماعی زمینه و بستر مناسبی برای انجام تحقیقات کاربردی دانشجویان فراهم نموده است .
وی با ابراز امیدواری گفت : با حمایت مسئولان ارشد و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه وهمچنین مشارکت فعالانه دانشجویان علاقمند عضو باشگاه ، برگزاری این گردهمائی های علمی همچنان بصورت ماهیانه تداوم خواهد داشت .

در کارگاه آموزشی ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان مطرح شد :