دکتر یوسف پور خوشبخت قائم مقام معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران طی گزارشی ازانتخاب و معرفی مدیران تمام گروههای آموزشی این واحد دانشگاهی و پایان انتخابات مدیران گروه طی ماه های آبان و آذر سال جاری خبر داد .
      مدیران گروه های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران انتخاب شدند

قائم مقام معاون آموزشی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت : بر اساس آئین نامه شورایعالی انقلاب فرهنگی و مصوبات دانشگاه آزاد اسلامی، انتخابات کلیه گروههای آموزشی جهت تعیین مدیر گروه طی ماه های آبان و آذر سال جاری برگزارشد .
وی افزود : احکام مدیران گروه های آموزش از سوی دکتر سید محمود طباطبائی ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی پزشکی تهران صادر و به آنان اعطاء گردید.
دکتر پور خوشبخت ضمن عرض تبریک وآرزوی توفیق روزافزون برای کلیه مدیران ارجمند گروه های آموزشی واحد پزشکی تهران ، ارتقاء کیفیت امور آموزشی، توسعه تحصیلات تکمیلی و توجه به ارتقاء عمودی اعضای محترم هیات علمی وهمچنین کاهش اساتید مدعو را از مهمترین الویت ها و سر لوحه وظائف مدیران محترم گروههای آموزشی اعلام نمود.
گفتنی است : واحد پزشکی تهران دارای 44 گروه آموزشی است که اکثریت اعضای هیات علمی آن با مدرک دکترای تخصصی و فوق تخصصی در 27 گروه علوم پایه همچون ( علوم تشریحی ، آسیب شناسی ، ایمونو لوژی ، بیوشیمی بالینی ، انگل شناسی ) و نیز 17 گروه آموزش بالینی در رشته هایی مثل جراحی ، داخلی ، قلب ، چشم ، ارتوپدی ، مغز و اعصاب ، زنان و زایمان به ارائه خدمات آموزشی ، درمانی به دانشجویان این واحد دانشگاهی اشتغال دارند .

مدیران گروه های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران انتخاب شدند نسخه قابل چاپ