در کمال تاسف با خبر شدیم مادر گرامی آقاي عسگري معاون محترم اداري - مالي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران روز جمعه 17 دیماه سال جاری دار فانی را وداع گفته و به رحمت ایزدی پیوسته اند.
دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران ، اعضاي هيات رئيسه ، اساتيد ، كاركنان و دانشجويان واحد پزشکی تهران با ارسال پیامی ضمن تسلیت به ایشان، براي آن مرحومه رحمت و مغفرت و براي خاندان مكرم ایشان صبر و شكيبايي از درگاه خداوند متعال مسئلت نموده اند .
متن کامل این پیام را می خوانیم
      پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت مادر گرامی معاون اداري - مالي دانشگاه

جناب آقاي مهندس روح اله عسگري
معاون محترم اداري - مالي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران
در گذشت مادر گرامي حضرتعالي موجب تاسف و تاثر شد . از درگاه خداوند متعال براي آن مرحومه رحمت و مغفرت و براي خاندان مكرم صبر و شكيبايي مسئلت مي نمايد .
رئيس دانشگاه ، اعضاي هيات رئيسه ، اساتيد ، كاركنان و دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت مادر گرامی معاون اداري - مالي دانشگاه نسخه قابل چاپ