دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاداسلامی به همراه دکتر سید علی ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ،اعضای هیات رئیسه واحد،روسای دانشکده ها،مسئولان ارشدحوزه معاونت مالی واداری سازمان مرکزی ،روسای بیمارستان های امیرالمومنین (ع)،جواهری ،بوعلی ، فرهيختگان ، كلينك تخصصي قدس ،استادان ،دانشجویان و جمع کثیری از کارکنان با حضوردرمراسم ترحیم و بزرگداشت مادر گرانقدر مهندس روح اله عسگری معاون مالی و اداری این واحد دانشگاهی مراتب همدلی و همدردی خود را در غم درگذشت مادری دلسوز و مهربان اعلام داشتند. «br> این مراسم روز شنبه 25 دیماه در نماز خانه واحد پزشکی تهران تشکیل شد .

....

مراسم ترحيم مادر گرامی معاون اداري مالي دانشگاه در نماز خانه واحد پزشكي تهران برگزار شد . نسخه قابل چاپ