دکتر فرید نژاد دادگر معاون پژوهشی بیمارستان بوعلی از برگزاری كنفرانس يك روزه «روشهاي غربالگري قبل از تولد و بررسي جنبه هاي قانوني آن» با همكاري دست اندرکاران حوزه معاونت پژوهشي بيمارستان بوعلي وانجمن متخصصين زنان و مامايي ايران،سازمان پزشكي قانوني كشور و دانشگاههاي علوم پزشكي كشور در تاريخ 23 دي ماه 1395 ، سالن همايش هاي بيمارستان فرهيختگان خبر داد .

دکتر گیتا حاتمی زاده متخصص زنان وزایمان و دبير علمي برنامه با تشریح اهداف علمی این کنفرانس گفت :
در این نشست علمی تخصصی آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در زمینه غربالگريهاي موجود براي تشخيص آنوماليهاي جنيني قبل از لقا (PGD) و قبل از تولد ، از جوانب مختلف و ابعاد متعدد موردبحث و تبادل نظرمتخصصان قرار گرفت .
وی افزود : یکی ازمهمترین اهداف این کنفرانس تلاش در جهت ارائه الگوريتمي است که در عین سادگي از درخواست تستهاي بي مورد و هزينه برتوسط پزشكان متخصص زنان و همچنين از سر در گمي پزشكان و بيماران در تفسيراين تستها جلوگيري نماید.
دکتر حاتمی زاده با بیان جزئیات بیشتری ازنحوه برگزاری این کنفرانس گفت : ریاست این کنگره را خانم دکتر اعظم السادات موسوی رئیس انجمن متخصصین زنان و مامایی ایران، و مسئولیت دبیر اجرایی را دکتر نسیم سنجری، دبیر انجمن متخصصین زنان و مامایی ایران عهده داربوده اند .
این استاد دانشگاه وعضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران تصریح کرد : در این نشست 14 سخنران در حضور بیش از 150 شرکت کننده متخصص زنان و ماما به بحث و تبادل نظر در مورد جنبه‌های مختلف غربالگری قبل از تولد پرداخته و سپس با بحث و بررسی پیرامون 10 پرونده پزشکی جنبه‌های مختلف قانونی آن ، مورد ارزشیابی و نقد و بررسی قرار گرفت.
دكتر نسيم سنجري دبيراجرايي كنفرانس يك روزه «روشهاي غربالگري قبل از تولد و بررسي جنبه هاي قانوني آن» با بیان اینکه امتياز بازآموزي این کنفرانس برای گروه هاي هدف كه شامل متخصصين زنان ، دكتري مامايي ، كارشناسي ارشد مامايي ، كارشناس مامايي ، دكتري بهداشت باروري می باشد پنج امتیاز وبرای سایر شرکت کنندگان همچون كارداني مامايي سه و نیم امتیاز است گفت :
بخش عمده ای از این کنفرانس نیز به طرح مسائل قانوني مرتبط با انجام اين تستها و تفسير ها اختصاص یافت تا ضمن آشنائی هرچه بیشتر پزشكان و تیم همکاران از ايجاد مشكلات قانونی نیز جلوگيري شود.
گفتنی است : اعضای هيات رئيسه اول این کنفرانس با همکاری اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران ، عبارت بوده اند از : دکتر گیتا حاتمی زاده (فلوشیپ نازائی ، دکتر سیما طادی (متخصص زنان)، دکتر میترا محیط (ژنیکولوژیست، انکولوژیست)و اعضای هيات رئيسه دوم :
دکتر اعظم السادات موسوی (ژنیکولوژیست، انکولوژیست) عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر نسیم سنجری (متخصص زنان) ،دکتر ارژنگ بدیعی (متخصص زنان) .
«مسائل قانونی غربالگری جنین » نیز موضوع پانل این نشست تخصصی بوده که با همکاری :
دکتر مریم مشفقی (پریناتولوژیست) عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان و دیگر اعضاي پنل : دکتر صدیقه برنا (پریناتولوژیست)، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، دکتر مسعود گرشاسبی (متخصص ژنتیک پزشکی)، عضو هیات علمی گروه ژنتیک پزشکی دانشگاه تربیت مدرس ، دکتر غلامعلی جعفری(متخصص پزشکی قانونی)، رئیس پزشکی قانونی واحد شمال تهران ، دکتر آسیه جعفری(متخصص پزشکی قانونی) و دکتر فاطمه صمدی (متخصص پزشکی قانونی) برگزار شد.

«کنفرانس غربالگری قبل از تولد » توسط انجمن متخصصین زنان و مامایی ایران با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران برگزار شد . نسخه قابل چاپ