دکتر خلیل علی محمد زاده معاون آموزشی دانشگاه علوم پرشکی آزاد اسلامی درپیامی شهادت آتش نشانان قهرمان را تسلیت گفت.
درپیام تسلیت معاون آموزشی دانشگاه علوم پرشکی آزاد اسلامی در پی حادثه ساختمان پلاسکو ، خطاب به آتش نشانان فداکار آمده است :

درود خدا بر آتش نشان های انسان دوستی که برای نجات زندگی دیگران، از زندگی خود گذشتند و حماسه ساز شدند.
سلام خدا بر آتش نشان های عاشق و علاقه مند به مردم که برای حفاظت از سلامت افراد، جلوگیری از آسیب به اموال و حفاظت از محیط زیست، به مقابله با آتش، سوانح و حوادث مختلف همت می گمارند.
آتش نشانی شغل پرحادثه و سرشار از هیجان و شغل واکنش سریع و به موقع در شرایط بحرانی است. افرادی که در این شغل استرس زا وارد می شوند، با خطرات مختلفی از جمله سوختگی، انفجار، مواجهه با مواد شیمیایی و گازهای سمی، سقوط و ... روبرو هستند.
عزیزان مشغول در این حرفه ی سخت و زیان آور، همواره در معرض انواع مخاطرات، ابتلا به بیماری هایی ناشی از دود، گازها و مواد شیمیایی مختلف، عدم امنیت شغلی و عدم تامین کافی خسارات و آسیب دیدگی های آتش نشان ها توسط مسئولان در صورت بروز حادثه هستند.
ضرورت دارد که دستگاه های نظارتی و حمایتی حساسیت کاری این زحمت کشان از خودگذشته را بیش از پیش دریایند.
30 دی 1395، در تاریخ آتش نشانی تهران، به عنوان روزی خونین که در آن جمعی از بهترین فرزندان میهن، همه هستی خود را فدای زندگی دیگران و پاسداری از سلامت مردم و حفاظت از اموال آنان کردند و مظلومانه در راه کمک به همنوع، به شهادت رسیدند، ثبت و ضبط خواهد ماند.
اینجانب به نوبه ی خود شهادت آتش نشانان فداکار، مجاهد و متعهد در حادثه دلخراش و دردناک آتش سوزی و فروریختگی ساختمان پلاسکو را تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال شفای مجروحین این حادثه ی ناگوار و علو درجات شهدای این واقعه ی تلخ را مسئلت می نماید.

پیام تسلیت معاون آموزشی دانشگاه علوم پرشکی آزاد اسلامی در پی حادثه دلخراش ساختمان پلاسکو نسخه قابل چاپ