دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با اظهار تاسف عمیق از جان باختن شمار زیادی از شهروندان ایرانی در حادثه آتش سوزی و تخریب ساختمان پلاسکو با ارسال پیامی شهادت جمعی از آتش‌نشانان را تسلیت گفت. متن این پیام به شرح زیر است:

با کمال تاسف و تاثر حادثه دلخراش ساختمان پلاسکو و شهادت جمعی از آتش‌نشانان عزیز و فداکار و از جان گذشته و نیز جمعی ازشهروندان عزیز تهرانی را که اندوهی بزرگ را برای مردم قدرشناس‌مان رقم زد، به حضور خانواده های محترمشان تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال شفای عاجل مصدومین حادثه و نجات محبوسین در طبقات زیرین ساختمان پلاسکو را خواستارم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با ارسال پیامی جان باختن شماری از شهروندان ایرانی در حادثه فرو ریختن ساختمان پلاسکو تهران را تسلیت گفت. نسخه قابل چاپ