در آستانه سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران ، دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه به همراهی اعضاء هیات رئیسه و جمع کثیری از دانشگاهیان واحد پزشکی تهران با آرمانهای امام راحل (ره) تجدید میثاق کردند .
      در آستانه سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران صورت گرفت :
تجدید میثاق اعضاء هیات رئیسه و دانشگاهیان واحد پزشکی تهران با آرمانهای امام خمینی (ره)

روز چهارشنبه 14 بهمن ماه سال 95 و در آستانه سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران جمع کثیری ازدانشگاهیان واحد پزشکی تهران متشکل از رئیس دانشگاه، معاونان، استادان ، کارکنان ، دانشجویان، تشکل ها و انجمن های دانشجویی ، نماینده مقام معظم رهبری با همکاری حوزه معاونت فرهنگی و دانشجوئی در سومین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، با حضور در مزار شهداء مدفون در امامزاده اسماعیل واقع در محله قلهک با آرمانهای معمار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرده و با گرامیداشت ایام ا... دهه فجر ، بر پایبندی خود بر اصول انقلاب و استمرار اندیشه های پاک آن یار سفر کرده تأکید وضمن ادای احترام به روح مطهر شهدا، بار دیگر حفظ ارزش های انقلاب اسلامی و پاسداشت آرمانهای امام و شهدا را گرامی داشتند.

در آستانه سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران صورت گرفت :